Стало відомо ще одного персонажа шоу "Маскарад": склади пазл та дізнайся хто це

Стало відомо ще одного персонажа шоу "Маскарад": складіть пазл та дізнавайтесь хто це

Найзагадковіше шоу цієї осені вже починає інтригувати! Ви у грі?

Поділитися:

Грандіозне шоу "Маскарад" стартує вже в суботу 18 вересня о 20:20 на телеканалі 1+1. Це свято талантів та візуальної краси, що не залишить нікого байдужим. Розкішні костюми персонажів та неочікувані різноманінтні таланти зірок, що ховаються за казковими та містичними образами — це неможливо пропустити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖГрандіозна прем'єра шоу "Маскарад": розглядаємо яскраві образи та костюми персонажів

Найзагадковіше шоу тримає інтригу до останнього: наразі відомо лише декілька персонажів, костюми яких зачаровують своїм оздоблення. Сьогодні творці "Маскараду" розкривають ще одного героя. Читайте опис та складіть пазл, щоб роздивитися хто ж це.

Отже, новий герой – це вільний воїн, який втратив свого майстра. Тепер він наодинці подорожує світом і захищає свободу людей. Він вірить, що слава про його добрі вчинки розлетиться і він зможе повернутися у рідний край до нового наставника.

Образ героя складається з великого шолому, який прикрашає справжній кінський хвіст. Одягнений у традиційний японський костюм воїна в коричневих та бірюзових тонах, рукава якого прикрашає шкіряна бахрома. Пальці та вуха розмальовані золотою фарбою, а обличчя закриває біло-рожева накладка. Шия героя оповита шовковим платком золотого кольору. У руках він тримає дві самурайські шаблі, які стали його вірними супутниками у боротьбі за свободу.