«Міняю жінку» у прем’єрному випуску глядачі побачать родини з кардинально різними поглядами на виховання дітей

Міняю жінку
09:30
Будні
Сьогодні розпочнеться 14 сезон програми Міняю Жінку
1plus1.ua

Проект Міняю Жінку розпочав 14-й сезон.

Поділитися:

Сьогодні о 21:45 на 1+1 відбудеться прем’єра 14-го сезону проекту «Міняю жінку». Дружинами обміняються сім’ї з Чернігова і селища Велика Солтанівка, що на Київщині.

У Великій Солтанівці живе сім’я самопроголошеного академіка Ігоря та його дружини Ольги. Чоловік вважає, що сучасні офіційні заклади освіти погано впливають на інтелект і розвиток школярів, тож їхні діти до школи не ходять.

Просто у власному будинку чоловік заснував «академію», де виховує в дітях самостійність, відповідальність і вчить їх досягати поставлених цілей. Якщо вони погано виконують завдання, в разі покарання качають прес і стоять у планці. Так Ігор виховує не тільки власних дітей, а й чужих.  За місяць перебування дитини в такій «академії», батьки платять чоловіку 30 тисяч гривень.

Іншою родиною, яка зважилась на обмін, стали освітяни з Чернігова — мама Анжела, тато Євген і син Тимур. Анжела та Євген колись закохались із першого погляду і більше не розлучались. Тимур розповідає, що вдома все вирішують тато й мама разом. Батьків хлопчик любить і зовсім не боїться. Євген полюбляє туризм і в усьому бачить романтику. Анжела говорить, що з ним навіть неможливо посваритись, адже будь-який конфлікт чоловік вирішує з допомогою гумору.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У новому сезоні Міняю жінку глядачі побачать сім’ї, які шокують своїми традиціями і способом життя

Ольга та Анжела потраплять у сім’ї з кардинально різним поглядом на виховання дітей. У перший же день Ольгу в Чернігові шокує те, що Тимур може читати книжку тоді, коли сам забажає, а не за наказом батьків. Жінка буде змушувати Євгена й Тимура щоранку виконувати зарядку. Хлопчик звик, що він робить тільки те, що хоче.

Ольга буде шокована й роздратована такою поведінкою дитини, але Євген заборонить кричати на сина, примушуючи його виконувати правила тимчасової мами. Анжела приїде до Великої Солтанівки з солодощами для дітей, але виявиться, що Ігор забороняє їм їсти цукерки. Протягом усіх шести днів Анжела захищатиме дітей від виховання Ігоря, намагаючись довести чоловікові, що діти мають право на власну думку й не зобов’язані виконувати всю хатню роботу. Анжела вважає, що Ігор хоч інколи  має брати прибирання кімнат на себе.

Нагадаємо, що «Міняю жінку» — це проект-довгожитель, який має найбільшу кількість сезонів серед усіх продуктів телеканалу  — 14.  У кожному випуску нового міжнародного сезону, дві родини обмінюватимуться дружинами. Новим героїням буде нелегко, адже сім’я однієї буде цілком традиційною, а от друга жінка представлятиме родину, що живе за чудернацькими звичаями. За умовами проекту, протягом перших трьох днів героїні живуть за правилами тимчасової сім’ї, а в наступні — диктують свої закони. На сьомий день дві родини зустрічаються, аби поділитись враженнями від такого експерименту.

Дивіться проект «Міняю жінку» сьогодні о 21:45 на 1+1.

Також проект можна переглянути на сайті або в мобільному додатку 1+1 video, який об’єднує весь контент, що був показаний в ефірі телеканалів 1+1, 2+2, ТЕТ, ПЛЮСПЛЮС, Бігуді, УНІАН-ТБ, 1+1 International, й дає змогу дивитись улюблені програми, фільми та серіали у будь-який зручний для глядача час. 

Новини по темі