Секрети ідеального вигляду красуні plus-size: 6 порад від Тетяни Мацкевич

 Тетяни Мацкевич поділилася секретами свого стилю та догляду за собою

Суддя Модель XL розповіла про свої б’юті-ритуали та секрети стилю.

Поділитися:

Латвійська модель plus-size, суддя реаліті Модель XL Тетяна Мацкевич справді уособлює фразу «пишна і розкішна». Вона розумна, доглянута, має гарну фігуру та випромінює позитивні емоції. Спілкуючись із нею, розумієш, що перед тобою – яскрава, впевнена в собі жінка, яка заряджає всіх довкола своєю енергією. І в цьому випадку, повірте, байдуже, чи відповідає її тіло стандартним формам.

За лаштунками проекту Модель XL Тетяна розповіла 1plus1.ua, як їй вдається бути такою чарівною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суддя Модель XL Тетяна Мацкевич поділилася секретом схуднення

СЕКРЕТИ КРАСИ

1. Передусім я правильно харчуюся, адже це відображається на здоров’ї волосся, шкіри, зубів та й загального стану тіла.

2. Приділяю велику увагу догляду за своїм волоссям, шкірою та, звісно, фігурою. Щоразу після душу я роблю собі масажі, щоб тримати шкіру в тонусі. Найбільше люблю масаж банками, його і роблю регулярно – і повірте, результат прекрасний! Мій масажист показав, як правильно його робити. Це чудовий варіант для таких людей, як я – у яких завжди дефіцит часу.

3. Донедавна я танцювала у шоу-балеті, таким чином поєднувала задоволення з користю. А тепер займаюся з особистим тренером у тренажерній залі.

4. Вдома я також виконую фізичні вправи – планку та випади ніг. Це рятує особливо тоді, коли не можу відвідати спортзал, перебуваючи на зйомках або у відрядженнях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТОП-10 фітнес-порад для пишнотілих жінок

СЕКРЕТИ СТИЛЮ

5. Табу в одязі в мене немає. Секрет простий: потрібно приділяти увагу своїм формам, як ось підтягувати сідниці, працювати над талією – і все буде чудово, і не буде якихось комплексів чи табу в одязі.

6. Для мене головне правило – відкривати груди та підкреслювати талію. Улюблена довжина речей – міді. У них я відчуваю себе елегантною. Додільний та короткий одяг не люблю.

Чому Тетяна Мацкевич пробігає повз київських булочних, які українські страви обожнює та які місці столиці України їй припали до душі, дізнавайтеся у відео.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пишна краса: 5 стильних образів для розкішних жінок