Найкращі моделі plus size і діти, що відправлять вас у нокаут: що дивитися на 1+1

Запеклі нокаути на Голос діти та надскладні випробування у Модель XL: Що дивитися на 1+1 цього тижня
1plus1.ua

Дізнавайтеся, що цікавого йтиме на 1+1 з 4 до 10 грудня

Поділитися:

Нагадуємо вам, що дивитися на улюбленему телеканалі цього тижня. Відпочивайте з нами - буде цікаво!

«Я знову тебе кохаю», понеділок-четвер о 15:45.

Сюжет ліричної комедії розгортається навколо історії закоханих Зейнеп і Фатіха. Молоді люди заради щасливого спільного майбутнього прийняли непросте рішення - потай від рідних втекти до США. Однак із часом вони розчаровуються одне в одному, і Зейнеп повертається з їхньою спільною маленькою дитиною додому, до Туреччини. Однак доля знову зводить закоханих, і виявляється, у пари ще залишилися почуття одне до одного. Не пропустіть нові серії турецького серіалу з понеділка по четвер о 15:45. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 1+1 покаже новий турецький серіал «Я знову тебе кохаю»

«Село на мільйон», понеділок-четвер о 21:00.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Село на мільйон: Хто отримає спадок (опитування)

У нових серіях Село на мільйон головні герої продовжать боротьбу за заповітний спадок Юхима Кибця. На глядачів чекають вирішальні серії. Хто з кузенів пройде всі випробування сільським життям та стане мільйонером. Невже у селі з'явився новий претендент на спадок? Дізнайтесь усі відповіді на запитання у нових серіях комедійного серіалу Село на мільйон. 

«Модель XL»,  вівторок о 22:00.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто з учасниць Модель XL залишив проект

У попередньому випуску програми Модель XL на учасниць чекали два складних випробування. Перше – кардинальна зміна іміджу та фотосесія у стилі пін-ап. За кілька кроків до фіналу на моделей чекає випробування, яке змусить ризикнути сім'єю, та конкуренція, яка штовхне піти проти всіх. Хто з шести дівчат не витримає напруги, а хто продовжить боротьбу за звання головної моделі XL - не пропустіть у новому випуску шоу. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасниці Модель XL знялися у фотосесії в стилі пін-ап (фото)

«Розумник Уілл Хантінг»,  вівторок о 23:45.

Уілл виріс у передмісті Бостона. Він постійно потрапляє у халепи, але має талант до вивчення математики. У свої 20 років він майже не вчився, але зовсім скоро зустріне особливу дівчину, яка змусить його повірити у себе.  

«Міняю жінку», середа о 22:00.

У новому сезоні програми Міняю жінку взяли участь 32 сім'ї. Для багатьох українських родин участь в проекті дає не тільки можливість по-новому поглянути на свої власні стосунки і сімейний уклад, але і відкрити для себе особливості менталітету і традиції інших національностей, зануритися в життя сімей з різних віддалених куточків планети. У новому випуску домогосподарка має перетворитися на доцента. Як житиметься новій матусі - не пропустіть у новому випуску Міняю жінку. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Міняю жінку українка потрапить до грузинського туристичного раю

«Світ навиворіт», четвер о 22:00.

Щочетверга Дмитро Комаров продовжує захоплюючу подорож у Японії в нових випусках екстремального тревел-шоу Світ навиворіт.Дмитра Комарова закопали живцем у розпечений пісок У попередньому випуску програми Дмитро Комаров відкрив таємниці найбільшого угрупування мафії - якудзо. Які пригоди чекають на ведучого у новому випуску тревел-шоу - дізнайтеся вже у четвер о 22:00. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що символізують тату на тілі японської мафії

«Ліга сміху», п'ятниця о 20:15.

Ліга сміху – найбільший гумористичний проект в Україні. У новому випуску шоу талановиті жартівники подарують українцям багато вдалих жартів, веселих мініатюр та покажуть усі свої акторські здібності. Не пропустіть другу частину зимового кубку Ліги сміху вже цієї п’ятниці о 20:15 на 1+1. 

«Вечірній Київ», п'ятниця о 22:00

Щоп'ятниці гумористи шоу Вечірній Київ даруватимуть вам гарний настрій та лише позитивні емоції. Зіркові гумористи студії Квартал 95 запрошують усіх посміятися від душі та почати розважатися вже у п'ятницю. Нові пародії, веселі розіграші та найяскравіші зірки, які стануть головними героями оновленого шоу, - все це чекає на вас у новому випуску розважальної програми.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Вечірньому кварталі покажуть, як політики відреагували на фільм Слуга народу

«Голос. Діти», неділя о 21:00.

Команда Время и Стекло першою набрала 12 учасниківУ попередньому випуску шоу Голос. Діти зіркові тренери разом із своїми підопічними провели запеклі бої. Юні співаки вражали наших суддів та глядачів силою космічного вокалу. Зіркові тренери обрали найкращих, і тепер співакам потрібно довести усім, що саме їх голос вартий перемоги. Не пропустіть етап нокаутів вже у наступну неділю і вболівайте за юних вокалістів, які полонили ваші серця. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто залишився в команді Наталії Могилевської після вокальних боїв