Ірина Федишин на Голосі країни й Олег Винник на Viva!Найкрасивіші: Що дивитися на 1+1 цього тижня

Дізнайтеся, що показуватимуть на улюбленому телеканалі з 5 до 11 лютого.

Поділитися:

Нагадуємо вам, що дивитися на улюбленому телеканалі цього тижня. Відпочивайте з нами - буде цікаво!

Школа, з понеділка по четвер о 21:00

Аби «влізти» у сукню для фотосесії, Ася має схуднути. Вона і так мало їсть, до того ж приймає пігулки. Лола і Ната прийшли до школи в однаковому одязі і вирішили зробити опитування, хто найгарніший. От тільки фото Асі вони виклали найгірше. Дівчину дуже образили погані коментарі, ще й мама постійно їй говорить, що товста. Ася краде ліки в медпункті, після чого їй стає ще гірше. Алекс подарував Катерині квіти, але усе ще не розповів правду своїй нареченій з Америки. А от Кирило може зробити так, аби школу взагалі закрили. Через надмірне нервування, у Ігоря Сергійовича стався серцевий напад.Дивіться нові серії серіалу Школа з понеділка по четвер о 21:00.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прихильники Школи подякували 1+1 за фан-зустріч з улюбленими акторами

Інспектор. Міста, щовівторка о 22:00 

У третьому випуску найрезонанснішого шоу Інспектор. Міста на вас чекає перевірка міста Тернопіль. Чому тернополяни не хочуть жити у файному місті? Хто стане гордістю Тернополя, а хто його ганьбою? Володимир Остапчук намагатиметься докопатися до правди. Дивіться нові випуски улюбленої програми щовівторка о 22:00 на 1+1. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Володимир Остапчук розібрався в шкільному інциденті на Івано-Франківщині

Одруження наосліп, щосереди о 22:00

У третьому випуску реаліті-шоу Одруження наосліп молодята спробують побудувати сімейне щастя. Улюблені ведучі Олена Любченко і Єгор Тополов вже готові допомогти учасникам створити сім'ю. Вона хотіла побачити перед собою лицаря, а заморський Дон Жуан звик до довгоногих моделей. Але самі незчувшись, вони підкорили серця один одного. Які таємниці з минулого постануть перед ними на шляху до взаємності та щастя - дізнайтесь у новому випуску четвертого сезону популярного реаліті. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому дорослі люди тікають від стосунків?

Міняю жінку, щочетверга о 22:15

У новому тринадцятому сезоні сімейного реаліті Міняю жінку пристрасті не вщухають! За роки існування проект став одним із найулюбленіших шоу телеглядачів та допоміг покращити стосунки у родинах багатьох українців. Новий тринадцятий сезон розширив кордони проекту. Так, шанс змінитися на краще отримають родини з різних куточків України та Європи: Німеччини, Ірландії, Словенії та Франції. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Егоцентризм: Як не потрапити в пастку власної незрілості

Голос країни, щонеділі о 21:00

У другому випуску програми зіркові тренери Голосу країни запросили у команду кількох талановитих вокалістів. Тіна Кароль запросила до команди трьох талановитих вокалістів: Михайла Сосунова з Мінську, Івана Колтакова із Запоріжжя та Катерину Сєвєрову з Южноукраїнська. Сергій Бабкін запросив до команди двох харизматичних юнаків:  Валентина Біленького із Запоріжжя та Юрія Каналоша з Павлова. Джамала - Олександра Полежаєва з Дніпра та Олексія Левковича з Києва, а Потап - співачку Вікторію Ільчишену та темношкірого співака із українською душею Владислава Мпангу. Сліпі прослуховування тривають, і наші зіркові тренери готові поповнювати свої команди найкращими голосами. Хто отримає заповітне місце у команді зіркового тренера, та які ще сюрпризи чекають на українських глядачів - не пропустіть у новому випуску улюбленого талант-шоу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голос країни-8 – 2 випуск онлайн – сліпі прослуховування 4.02.2018

Viva! Найкрасивіші - 2018, у неділю о 23:10

2 лютого відбулася гучна світська подія, яка зібрала українських селебрітіс та лідерів думок, щоб назвати імена найкрасивіших людей України за версією читачів журналу Viva! і сайту Viva.ua. 5 грудня минулого року стартувало голосування на сайті www.sk.viva.ua, де всі охочі могли щодня віддавати свій голос за фаворитів. За результатами першого етапу, до другого вийшли 20 жінок і 20 чоловіків. Титул найкрасивіших отримали Оля Полякова та Олег Винник. Нову спеціальну премію «Вибір Viva!» присудили українському артистові, тренеру Голосу країни Сергію Бабкіну. Переможницею спеціальної премії «Мама року» стала телеведуча 1+1 Катя Осадча. Не пропустіть повний випуск найгучнішої світської події року Viva! Найкрасивіші - 2018 вже у неділю о 23:00 на телеканалі 1+1. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вітвіцька, Барбір і Осадча зачарували образами на червоній доріжці церемонії Viva!