Чому дорослі люди тікають від стосунків?

Сьогодні о 22.00 глядачі 1+1 побачать новий випуск проекту Одруження наосліп.

Поділитися:

Сьогодні о 22.00 телеглядачі 1+1 на прикладі героїв проекту Одруження наосліп отримають ще один цінний урок щасливих стосунків від ведучих і психологів проекту Олени Любченко і Єгора Тополова.

Сьогодні в ефірі покажуть один з найемоційніших та найвідвертіших випусків сезону проекту, в якому здійсняться мрії чоловіка та жінки, чиї самотні серця вже давно щиро прагнуть кохання. Кожен з учасників отримає пару, про яку можна тільки мріяти, проте на них чекають непрості випробування власними страхами та болем від минулих стосунків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як навчитися йти на компроміс з чоловіком

Героєм нового випуску стане 28-річний киянин Олег, чия сміливість, чудове почуття гумору та гарні манери здатні підкорити будь-яке жіноче серце. Олег – підприємець, він займається екстремальними видами спорту та веде активне життя. Його серце вже було розбите у минулих стосунках, а зараз чоловік мріє зустріти добру та тендітну жінку, заради якої готовий на сміливі вчинки.

«Олег – завидний наречений. Цей шатен з блакитними очима має повний набір якостей, які бажає бачити будь-яка жінка в своєму чоловікові. Проте, я боюсь, що він може не відкритись для нових стосунків через страх знову відчути біль», - ділиться ведуча та психолог проекту Олена Любченко.

Дружиною Олега на один тиждень стане 28-річна Вікторія, архітектор-дизайнер з м. Ірпінь. Романтична, відкрита та ніжна Вікторія обожнює танцювати, а життя без кохання для неї не має сенсу. Дівчина шукає сильного та надійного чоловіка, поруч з яким відчує себе повністю щасливою.

«В цій дівчині мене підкупає те, що вона прагне робити все, що в її силах, заради власного щастя. Вікторія щира та дуже хоче побудувати міцні стосунки», - говорить ведучий та психолог Єгор Тополов.

У проекті Одруження наосліп психологи і ведучі Олена Любченко і Єгор Тополов формують пари на основі психологічної та емоційно-сексуальної сумісності. Всі учасники проекту отримують шанс побудувати щасливі та міцна стосунки, отримавши пару, про яку давно міряли. Проте, власні страхи, комплекси та тягар минулого, які притаманні більшості людей, часто стають на заваді справжньому коханню.

«Часто, відчувши біль від кохання, здавалося б, дорослі та сильні люди починають тікати від нових стосунків. Вони бояться близькості, як вогню, та можуть ховатися за роботою чи навіть екстремальними хобі, які компенсують цю вразливість на підсвідомому рівні. Вони говорять, що прагнуть зустріти свою половинку, але не дають самим собі шансу на щастя», - говорить Єгор Тополов.

Чи зможе Олег побороти власні страхи та відкритись стосункам заради кохання його життя та чи розтопить романтична Вікторія його серце, телеглядачі 1+1 побачать сьогодні о 22.00 в новому випуску Одруження наослі».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як не стати заручниками батьківських мрій і побудувати власне щастя