Оголошено переможців премії Золотий лайк

Глядачі 1+1 обрали своїх улюбленців!

Поділитися:

Офіційний сайт телеканалу 1+1 1plus1.ua започаткував власну премію Золотий лайк - голосування інтернет-користувачів та глядачів за найкращі телевізійні проекти, серіали, а також улюблених ведучих та акторів.

У дванадцяти номінаціях глядачам пропонувалося проголосувати за найбільш вражаючі телевізійні програми 2018 року та обрати улюблених зірок 1+1.

Сьогодні, 21 грудня, ми оголошуємо переможців. Так, найулюбленішим гумористичним проектом року для глядачів 1+1 стала Ліга сміху.

Серед номінантів категорії «Розважальне шоу року» перемогу здобуло наймасштабніше танцювальне шоу країни Танці з зірками.

Улюбленим реаліті року для глядачів 1+1 стало тревел-шоу Світ навиворіт з ведучим Дмитром Комаровим.

Серіалом року стала Школа – найулюбленіший телесеріал про українських підлітків. Титули «Актор та акторка року» з гордістю носитимуть актори серіалу Школа Даня Вегас й Ірина Кудашова.

Найулюбленішим ведучим 2018-го року став відомий український гуморист й актор Володимир Зеленський, який підкорив глядачів своєю харизмою, дотепними жартами і майстерністю.

А ось переможницею номінації «Ведуча року» стала Катерина Осадча, що завжди вражає своїм ідеальним стилем й беззаперечним талантом.

Він завжди вносить у ваш раціон різноманіття, і його кулінарні страви вже давно стали шедеврами! Перемогу в номінації «Кулінар року» отримує Євген Клопотенко.

До його модних порад прислухаються усі! Експертом року став український дизайнер Андре Тан.

Стилем цієї діви захоплюється публіка, фотографи й відомі дизайнери. Переможницею у номінації «Ікона стилю» стала українська співачка, тренер Голосу країни-9 Тіна Кароль.

Співачка також отримує ще одну нагороду «Золотий лайк» у номінації «Саундтрек року» - пісня «Дикая вода» у серіалі За три дні до кохання.

Зауважмо, що після завершення новорічних свят серед усіх, хто брав участь в голосуванні, ми оберемо 10 щасливчиків, яких запросимо на екскурсію до світу 1+1. Уважно стежте за оновленнями на сайті 1plus1.ua та в соцмережах!