Як швидко повернути собі форму: 3 секрети балерини Катерини Кухар

Як швидко повернути собі форму: Три секрети Катерини Кухар

Балерина розповіла, що допомагає їй тримати себе у формі – навіть після народження двох дітей.

Поділитися:

Прима-балерина Національної опери та суддя оновлених Танців з зірками Катерина Кухар має напрочуд струнку фігуру. Можливо, декому навіть важко повірити, що вона - мама двох дітей (сину 8 років, донці невдовзі виповниться 3 роки).

Після пологів з фігурою будь-якої жінки відбуваються зміни, і балерини не є винятком. Ось чому багато жінок цієї професії не зважуються на народження дитини. Катерина Кухар ризикнула двічі та завдяки наполегливій праці над собою відновила колишню фізичну форму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Залізна леді: 6 образів Катерини Кухар на Танцях з зірками

«Я повернулася на сцену, і після перших, і після других пологів, через три місяці. Це було складно, адже тіло і м'язи по початку категорично відмовлялися підкорятися і повертатися до звичної форми. З першою дитиною під час вагітності я набрала 13 кілограмів. Післяпологова депресія при цьому була забезпечена. Мені не подобалося моє відображення в дзеркалі», розповіла Катерина.

Тож балерина виробила для себе декілька правил, яких вона дотримується. Із тими, хто хоче позбутися зайвої ваги або повернути собі допологову форму, Катерина ділиться своїми секретами стрункої фігури.

НЕ ПЕРЕЇДАТИ

Катерина Кухар радить вставати з-за столу з легким відчуттям голоду, не переїдати. «Якщо ви хочете схуднути, постарайтеся зменшити свої порції. Виберіть собі мірку, наприклад, змніть велику тарілку на маленьку, їжу можна міряти також ложками, склянками. Це дуже дієвий метод, який допомагає всім», – стверджує балерина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Де одягаються балерини: Катерина Кухар розповіла, як сформувала власний стиль

СКЛАСТИ ПЕРЕЛІК ЗАБОРОНЕНИХ ПРОДУКТІВ

«У мене такий був під час вагітності, коли фізичних навантажень було мінімум. Наприклад, дієтолог мені не рекомендував їсти виноград, цей продукт складається з суцільної глюкози, від якої ми і набираємо вагу.

До мого списку заборонених продуктів входили: виноград, картопля, борошняне, солодке. Хоча іноді я собі ці продукти дозволяю, але рідко і в розумних кількостях. Про фаст-фуд я навіть не згадую – це шкідливо не тільки для фігури, але і для здоров'я», – розповіла Катерина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не стримуючи сліз: Катерина Кухар розповіла про особисту ціну слави

ФРЕШІ ЗАМІСТЬ КАВИ

Тримати себе в формі допомагають балерині цитрусові, тому замість кави вона п'є фреш. «Грейпфрутовий сік допомагає спалювати жири. Але з цим продуктом потрібно бути обережними. Його можна вживати тільки в тому випадку, якщо у людини немає алергічних реакцій на нього або індивідуальної нестерпності, немає проблем зі шлунком», – зазначила Кухар.

Також балерина щоранку, за 20-30 хвилин до їжі п'є теплу воду з лимоном. «Вода зранку нам потрібна, щоб «прокинувся» шлунок, щоб ми могли комфортно увійти в новий день. Деякі мої подруги ще додають мед. Це добре впливає на травлення і пришвидшує обмін речовин, а ще дає тривале відчуття ситості», – поділилася Катерина.

Джерело: lady.tsn.ua.