Головний редактор Vogue назвала ТОП-5 речей, які повинні бути в гардеробі кожної жінки

Анна Вінтур визначила 5 речей, які повинні бути в гардеробі кожної жінки
Фото: Кадр з фільму "Секс і місто"

А також прокоментувала стиль Ріани та Кари Делевінь!

Поділитися:

Акула модного бізнесу, неперевершена головна редакторка американського Vogue Анна Вінтур, даючи відповіді на запитання пересічних американців, визначила п'ятірку найнеобхідніших речей у жіночому гардеробі. Під час опитування Анна також дала свою експертну оцінку стилям відомої співачки Ріани та моделі й акторки Кари Делевінь. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Головний редактор Vogue виступила проти худих моделей

Отже, на думку Анни Вінтур до гардеробу сучасної зайнятої жінки повинні входити базовий одяг та декілька речей, які принесуть яскравіть у ваш образ: 

«Якщо ви активна жінка, постійно заклопотана жителька міста, і ви не хочете робити помилок у своєму стилі, дуже важливо мати у шафі базовий светр, класичні брюки або спідницю, стильне пальто та взуття, яке ви обожнюватимете. Це можуть бути снікерси або будь-яке інше взуття без підборів. Крім того, дуже важливо мати у гардеробі хоча б одну річ, яка додаватиме образу яскравості і робитиме вас впевненою у собі. Як на мене, це може бути якась прикраса. Це найбільше надихає жінку!».

Фото: thecut.com

Протягом інтерв'ю Анна Вінтур також коментує стиль світових селебріті. У минулому відео редактор зізналась, що думає про стиль Меган Маркл. Цього ж разу Анна висловилася про стиль Ріани: 

«Серед двох фотосесій, на яких ми тісно співпрацювали з Ріаною, відзначу її лук для Met Gala 2018. Ріана попросила Джона Гальяно створити для неї образ на тему зв'язку моди й католицької церкви. В результаті, у неї було три вбрання з різних тканин - у білому, сірому і чорному кольорі. Кожен з них був повністю закінченим і бездоганни.

Її голову прикрашала папська тіара, що, звичайно, символізувала пошану до Папи. Ріана та Джон довго працювали разом над цим образом, і я вважаю його тріумфальним. Ріана любить моду, і які ми щасливі, що маємо можливість насолоджуватися цим!».

Фото: vogue.ua

Анна Вінтур сказала декілька слів й про стиль Кари Делевінь: 

«Часто вечірки із дрес-кодом лякають людей, адже вони не знають що одягнути. Мою увагу привертають вечірні образи, що виражають індивідуальність, а не луки, що підпорядковуються правилам дрес-коду.

Не одягайте нудні вечірні обталені сукні або пишні сукні, як у принцес, тому що ви «повинні».

Хочу навести приклад образу Кари Делевінь на королівському весіллі принца Гаррі та Меган Маркл, який приємно вразив мене. Було видно, що ця жінка одягнула речі, які виражають її особистий стиль.

Я люблю стиль Кари - цей ранковий фрак, капелюх! Вона також часто носить класичні брючні костюми та ультракороткі сукні, які дизайнери зараз представляють у своїх колекціях. Вона завжди одягається для себе, згідно зі своїм характером і показує, ким є насправді». 

Фото: gettyimages.com 

Дивіться повне інтерв'ю Анни Вінтур у відео. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сексуальна Ріанна представила власну лінію білизни до Дня Св. Валентина

Новини по темі