10 найкращих фільмів 2018 року

Найкращі фільми 2018 року
Фото: Кадр з фільму "Месники: Війна нескінченності"

Насолоджуйтесь переглядом захоплюючих кінострічок.

Поділитися:

2018 рік дарує нам все більше неймовірних кіноробіт, якими насолоджуються глядачі в усьому світі. Улюблені голлівудські актори, захоплюючі сюжети, драматизм та історії, що змушують затамувати подих - все це про найбільш очікувані кінопрем’єри 2018-го року. Ми відібрали для вас ТОП-10 найкращих фільмів цього року, що захоплять вашу увагу з перших хвилин. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До перегляду нареченим: 5 фільмів про весілля

МАМА МІА! 2

Захоплююча й романтична історія на грецькому півострові продовжується! На вас чекає ще більше гумору, мальовничих пейзажів та мелодійних пісень. Софі влаштовує грандіозне відкриття готелю, про яке завжди мріяла її мама Донна. Дівчина також дізнається, що вагітна і поки що не хоче розголошувати цю інтимну новину. На святкування також завітає бабуся Софі, роль якої виконала легендарна співачка Шер. 

ЛЮДИНА-МУРАХА ТА ОСА

Продовження захоплюючої історії студії Marvel про супергероїв, які вміють зменшуватись у розмірах. Скотту доведеться обирати між місіями героя і турботливого батька. На нього чекає нове завдання - боротися зі злом пліч-о-пліч з Осою. Чи одягне Скотт костюм Людини-мурахи?

МОНСТРИ НА КАНІКУЛАХ-3

Дракула разом зі своїми друзями вирушає у розкішний круїз на лайнері. Там він знайомиться з капітаном Ерікою і одразу ж закохується у неї. Однак вампір навіть не підозрює, що Еріка - нащадок ворога Дракули та всіх його монстрів.

МІСІЯ НЕМОЖЛИВА: ФОЛАУТ

Легендарна кінострічка повертається. З’явилися нові злодії із сучаною зброєю, яка здатна знищити всю планету. Головний герой Ітан Хант (Том Круз) разом із командою спецагентів намагатиметься виправити ситуацію. Невже це буде його остання місія?

8 ПОДРУГ ОУШЕНА

Сестра відомого авантюриста Денні Оушена Деббі планує провести пограбування під час щорічного благодійного балу Met Gala у Нью-Йорку.

КРАСУНЯ НА ВСЮ ГОЛОВУ 

Протягом всього життя вона мріяла схуднути. Під час одного із занять на велотренажері вона падає і вдаряється в голову. Після удару дівчина отримує неймовірну впевненість у своїй неперевершеності, однак є одна проблема - в очах інших вона аж ніяк не змінилась.

МЕСНИКИ: ВІЙНА НЕСКІНЧЕННОСТІ

У новій частині фантастичного екшену всі супергерої MARVEL об’єднаються, аби протистояти наймогутнішому ворогу. Люди точно тут безсилі, тому на допомогу поспішає смілива команда «Месники».

ЧЕРВОНИЙ ГОРОБЕЦЬ

Агент розвідки Домініка Єгорова намагається вижити у світі шпіонажу. Її змушують стати «горобцем» - спокусницею шпіонів. Новим завданням Домініки став офіцер ЦРУ на ім’я Натаніель Неш. У шпіонському бойовику знявся всесвітньо відомий український танцівник балету Сергій Полунін.

Я,ТОНЯ

Фільм режисера Крейга Гіллеспі. Початок 1990-х, на велику арену фігурного катання виходить Тоня Хардінг, вона потрапляє з другого разу на Зимові Олімпійські ігри 1994 року, але посідає восьме місце. Подіям передує серйозна драма: чоловік Тоні напав на її конкурентку, фігуристку Ненсі Керріган, через що вона пропускає національні змагання. Також стрічка розповідає про витоки успіху Тоні та що їй довелося пережити.

СЕКРЕТНЕ ДОСЬЄ

Сюжет про те, як в газеті Washington Post опублікували секретну інформацію про війну у В'єтнамі – «Документи Пентагону». Справа про те, чи може преса публікувати такі матеріали, розглядалася у Верховному Суді США. Глядач дізнається про те, що відбувалося в редакції впливової газети, зокрема з її видавцем Кетрін Грем (Меріл Стріп) і головним редактором Беном Бредлі (Том Хенкс).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 фільмів, які пробуджують апетит і любов до кулінарії

Новини по темі