1+1 покаже «Лігу Сміху» з новими ведучим і тренеркою

На «Лізі Сміху» з'являться нові ведучий та тренерка | 1+1

Зйомки гри проходили в розпал одеського туристичного сезону.

Поділитися:

Сьогодні, 20 вересня о 20:25, телеканал 1+1 покаже продовження Чемпіонату України з гумору – Літній кубок «Ліги Сміху».

Цьогоріч до тренерського складу ввійшли Гарік Бірча, Влад Яма, Станіслав Боклан, Юрій Ткач і Наталя Могилевська.

Співачка з’явиться в багатьох мініатюрах, разом з «Вінницькими» торкнеться політичних тем, а також покаже, як правильно проходити фейс-контроль в клубі.

Цікаво, що на зйомках «Ліги…» Могилевська зізналася – вона напророкувала чинному президенту перемогу:

«Ще за два роки до його президентства я передбачила, що таке може трапитися. Це було на дні народження Леоніда Даниловича Кучми. Мені здається, на той момент навіть Володимир був здивований моїми словами».

До  слова, Володимир Зеленський також побачив гру, але як глядач. Місце ведучого «Ліги Сміху» зайняв Євген Кошовий, який в попередніх сезонах був одним із тренерів. Шоумен поділився своїми враженнями щодо нової «посади»:

«Коли ти сидиш у журі, то більше відповідальності несеш перед своєю командою. Коли ти ведучий, перевагу надаєш всій грі, підтримуєш усі команди. В цілому, відповідальності менше. Але обсяг любові до проекту і до кожної команди зріс у рази».

Оскільки гра проходила в Одесі, команди не втратили можливості пожартувати про традиційні «мідії, рапани, кукурудзу». Так, хлопці з «Ніколь Кідман» уявили одеський пляж в недалекому майбутньому.

Хлопці вважають, що конкуренцію класичним торговцям складуть дрони, які будуть доставляти їжу. А як продавці будуть відвойовувати своє право на торгівлю – дізнаєшся вже незабаром.

Команда «Готель 72» не обійшла увагою й місцеві визначні пам'ятки:

«Всі говорять, що в Одесі дорого. Ви подивіться на пам'ятник Дюку. Навіть він своїм жестом натякає – я вас благаю, яке дорого?!».

Нагадаємо, в грі візьмуть участь 5 команд: «Стадіон Діброва», «Готель 72», «Тріо різні та ведуча», «Ніколь Кідман» і «Вінницькі». Наступна гра, яку покажуть в ефірі телеканалу 1+1 – це Кубок чемпіонів.

ЧИТАЙ ТАКОЖ:

  1. Ліга сміху без Зеленського: Як зміниться проект
  2. Стас Боклан вразив запальним танцем під хіт MARUV (відео)
  3. Найсмішніші перевтілення Євгена Кошового на Лізі сміху

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter