Модель звинувачує колишнього коханого в аб'юзі та шантажі: які подробиці з'ясували у "Говорить вся країна"

Говорить вся країна
19:30
Пн-Чт
Резонансна справа про аб'юз та шантаж у стосунках: що з'ясували у "Говорить вся країна"

Модель Аліна Геєва звинуватила ексбойфренда в домашньому насильстві: що показав детектор брехні у "Говорить вся країна".

Поділитися:

У проєкті "Говорить вся країна" на телеканалі "1+1 Україна" розібрали резонансну історію, яка сколихнула українське суспільство. Модель Аліна Геєва публічно заявила про жорстоке поводження з боку колишнього коханого Богдана, оприлюднивши фотографії синців на тілі та звинувативши його у шантажі інтимним відео. Богдан, який також працює в модельному бізнесі, заперечує всі звинувачення. Експара пройшла детектор брехні в студії токшоу, щоб розставити крапки над і.

Історія Аліни знайшла широкий резонанс у соцмережах. Її підтримали сотні людей, серед яких відомі особистості, такі як співак DANTES, дизайнерка та рестораторка Даша Кацуріна. Спробувала допомогти дівчині Євгенія Емеральд, яка сама колись пережила домашнє насильство. Проте, за словами гості студії, Аліна дивно відреагувала на допомогу, що викликало сумніви щодо щирості її намірів.

"Я його можу назвати аб'юзером та психопатом, бо ця людина поводиться максимально неадекватно. Останні два місяці це було (про побиття з боку Богдана - прим. ред.) під час кожної сварки. По-перше, я б хотіла, щоб про цю людину дізналися, тому що мені написало понад 50 людей, з якими він намагався почати відносини. Я б хотіла інформаційно їх захистити від того, щоб вони на нього не потрапили. По-друге, він почав погрожувати мені, моїй мамі. Останньою краплею стали погрози злиттям home відео зі мною", — прокоментувала колишні стосунки Аліна.

В етері дівчина згадала перші ознаки насильства з боку Богдана. 

"Спочатку це були сварки з дуже сильними образами, міг махнути, схопити за руки. Найжорсткіше було, коли в мене був синець на обличчі. Я його пхнула в спину, тому що мені було дуже сильно образливо. Після цього він мене почав бити".

Своєю чергою Богдан заперечив звинувачення: 

"Я прийшов довести, що все що каже Аліна, є повним абсурдом. Усі звинувачення, котрі вона кидає на мене, проявляла вона сама. Вона застосовувала до мене фізичне насилля, била мене всім, що їй траплялося під руку". 

Хто з пари виявився жертвою, а хто маніпулятором, дивіться у випуску "Говорить вся країна".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Кому вигідно тримати 11-річного хлопчика під постійними обстрілами: подробиці родинної драми у "Говорить вся країна"

ДНК від самотності: у “Говорить вся країна” допомогли знайти кровну сім'ю 47-річній вдові

Надурила родину військового на 300 тис. гривень: у "Говорить вся країна" розібралися у справі серійної аферистки, яка виманювала гроші у воїнів

Що робити, якщо стали жертвою сексуального насилля: поради від юриста та експерта “Говорить вся країна” (ексклюзив)

Новини по темі