1+1 покаже найтехнологічніший концерт року — музичне шоу MONATIKa

1+1 покаже найтехнологічніший концерт року — MONATIK LOVE IT ритм

Дивіться телеверсію шоу LOVE IT ритм!

Поділитися:

У День Конституції, 28 червня о 22:15, 1+1 покаже телеверсію концерту MONATIK «LOVE IT ритм» з НСК «Олімпійський».

Музичне шоу стало найбільш масштабним за всю історію «Олімпійського». Сцена, на якій виступав артист, була заввишки з 8-поверховий будинок. MONATIK виконав 25 улюблених пісень українців, заспівав дуетом з Надею Дорофєєвою, Alyona Alyona та Lida Lee.

Підготовка до музичного шоу тривала 11 місяців. Було використано близько тисячі світлових приборів та 795 кВт звуку. У танцювальній групі було 12 осіб, для них спеціально пошили 136 одиниць одягу. Сам MONATIK за час концерту, який тривав дві з половиною години, змінив 5 образів. Загалом при створенні сценічних костюмів було використано 500 тисяч кристалів.

Телеканал 1+1 отримав ексклюзивне право на зйомку та показ концерту «LOVE IT РИТМ», яку забезпечила команда «1+1 Продакшн». 

«Музичне шоу «Love It Ритм» стало своєрідним викликом для нас.  У роботі над зйомками було задіяно близько 100 фахівців, рекордні 34 камери та 2 установки прямого ефіру, а підготовка тривала три місяці», — розповів Володимир Завадюк, керівник Управління виробництва великих розважальних шоу «1+1 Продакшн».

Режисером виступив Андрій Музика, який також працює над проектами «Голос країни», «Танці з зірками» та є володарем премії «Телетріумф».

ЧИТАЙ ТАКОЖ:

1. MONATIK зізнався, що планує мати доньку

2. MONATIK зібрав Олімпійський і показав шоу світового рівня

3. Учасниця Голосу. Діти заспівала з MONATIKом на Олімпійському стадіоні (відео)

4. Дорофєєва в сексуальному боді станцювала на Олімпійському