1+1 покаже телевізійний фільм «Хазяїн» за мотивами комедії українського класика Івана Карпенка-Карого

1+1 покаже телевізійний фільм «Хазяїн» за мотивами комедії Івана Карпенка-Карого

Телеканал 1+1 та Київстар ТБ у партнерстві із «Основа Фільм Продакшн» розпочав роботу над телевізійним фільмом «Хазяїн».

Поділитися:

Художный фільм «Хазяїн» — це 4-серійний телепродукт, створений за мотивами однойменної соціальної комедії класика української літератури Івана-Карпенка Карого, адаптований до сучасних реалій. Цієї весни проект «Хазяїн» став переможцем конкурсу соціально вагомого контенту Pitch UA 3. Головну роль у стрічці виконає Богдан Бенюк.

Головну роль у стрічці Хазяїн виконав Богдан Бенюк

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Крихітко, посміхнись, у твоєму роті 1000 доларів», – актриса, що зіграла Марину у серіалі «Моя улюблена Страшко», розповіла про брекети і булінг у школі

Глядачі побачать легендарну класичну історію на сучасний лад. В основі сюжету вічний конфлікт – взаємостосунки батьків і дітей: Соні та Терентія Пузирів. Після повернення додому з навчання у Гарварді дівчина намагається зрозуміти методи роботи відомого і впливового батька і відкриває для себе багато неприємного.

Вихована в любові та повазі до батьків, Соня не відразу наважується піти проти інтересів свого батька. Але врешті-решт вступає з ним у відверте протистояння та буде виборювати справедливість. Її конфлікт із Терентієм Пузирем поглиблюється ще й через те, що Соня не приймає нав’язаного нареченого, якого для неї вибрали без її згоди.

Натомість Терентій Пузир — сучасний доларовий мультимільйонер, власник аграрного холдингу, вважає себе «хазяїном» краю і людських доль. Він маніпулює та залякує людей, бо прагне зберегти свій вплив і примножити статки, і вперто продовжує зберігати вірність своїм старим підходам, попри те, що світ навколо змінюється. Пузир не помічає, що оточив себе такими ж безпринципними людьми, як і він сам, які у будь-який момент готові зрадити його. Та чи зрозуміє він свої помилки вчасно і чи зможе змінитися — глядачі дізнаються вже незабаром.

у прокат виходить худождній фільм Хазяїн

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Містика: Артур Логай, зірка серіалу «Моя улюблена Страшко», поділився дитячим фото у тому ж образі, в якому і вперше вийшов на паркет «Танців з зірками»

Автор ідеї «Хазяїна» Валентина Руденко розповідає, що у стрічці піднімуть вічні питання, які були актуальні як у 19 столітті, так і нині. Зокрема, конфлікт батьків та дітей, боротьба за справедливість, загальнолюдські та особистісні моральні цінності:

Земля, любов і родина – це «три кити», на яких споконвіків стояла Україна, і це – вічна історія. Твір Івана Карпенка-Карого саме про це, але наш «Хазяїн» буде близький усім, незалежно від національності чи покоління, адже фільм дуже осучаснений, адаптований до сьогодення. На перший план ми висунули взаємостосунки батьків і дітей тому, що у кожного покоління свій погляд на речі. Мені здається, у нашому сценарії нам вдалося знайти точки доступу до цих вічних цінностей у сучасному світі.

У серіалі зіграють відомі актори: Народний артист України – Богдан Бенюк та Народна артистка України Ольга Сумська. Валентина Сергєєва, Катерина Алексєєва, Олег Іваниця, Віктор Жданов, Борислав Борисенко, Ілля Пономаренко, Альберт Малик та інші.

Над виробництвом телепродукту працює «Основа Фільм Продакшн» на замовлення телеканалу 1+1 та платформи онлайн-телебачення Київстар ТБ.

на 1+1 стартує український фільм Хазяїн

Генеральний продюсер від телеканалу 1+1 – Максим Кривицький. Продюсери — Олена Єремєєва, Дарина Жукова та Христина Шкабар. Автор ідеї та креативний продюсер — Валентина Руденко. Продюсери від «Основа фільм Продакшн» — Тетяна Куц та Вікторія Горенштейн. Автори сценарію — Тарас Антипович, Валентина Руденко, Тарас Ткаченко. Режисер-постановник — Тарас Ткаченко. Редактор – Ірина Чорна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На які жертви заради ролі пішла актриса Ірина Поплавська: дивіться залаштунки серіалу " Моя улюблена Страшко" (відео)

Слідкуйте за новинами 1+1 та не пропустіть нові подробиці телевізійного фільму «Хазяїн».

Новини по темі