19 серпня відомі футболісти зіграють з військовослужбовцями ЗСУ: матч транслюватиме FootballHub

Матч на FootballHub: футболісти зіграють з військовослужбовцями ЗСУ

Благодійний матч на FootballHub з військовослужбовцями ЗСУ пройде на підтримку Збройних Сил України.

Поділитися:

У суботу, 19 серпня, відбудеться благодійний футбольний матч «Заради перемоги!». На поле стадіону ФСК «Локомотив» разом з військовослужбовцями ЗСУ вийдуть відомі українські футболісти – Олександр Алієв, Євген Селезньов, Євген Хачеріді, Артем Федецький та інші. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рукостискання, як політичний інструмент: FootballHub поспілкувалися з Ольгою Харлан після повернення з Чемпіонату світу з фехтування

Захід розпочнеться о 16:00, а сама гра – о 17:00. Офіційний інформаційний партнер матчу – спортивний Digital-проєкт групи 1+1 media FootballHub. Команда проєкту коментуватиме хід гри та вестиме відеотрансляцію на своєму YouTube-каналі за цим посиланням. 

До, під час та після матчу небайдужі вболівальники зможуть робити свої благодійні внески на потреби спецпідрозділів ЗСУ, зокрема на закупівлю дронів-камікадзе,  перейшовши на спеціальну Банку через QR-код. Він буде розміщений під час трансляцій.  

Також у перерві між таймами та після закінчення матчу відбудеться аукціон цінних лотів від начальника Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирила Буданова, олімпійської чемпіонки та амбасадорки проєкту 1+1 media «Спортивний фронт» Ольги Харлан. До того ж розігруватимуться футболки, м’ячі та прапор з автографами зірок українського футболу. Ведучим стане актор Андрій Бєдняков. 

Крім матчу та аукціону, опісля на всіх очікуватиме фотосесія із футболістами та символічний концерт. 

Тренером команди відомих українських футболістів буде Леоненко Віктор Євгенович, а тренером команди військових – Віталій Володимирович Кварцяний. Офіційні м’ячі матчу надає компанія-партнер – Select Sport.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Найперше, що треба зробити, це докласти максимум зусиль, аби росіян і білорусів відсторонили від участі», — Іван Чупринко

Зазначаємо, що поряд із головним полем буде проводитись дитячий турнір між вихованцями ФК «Локомотив», дитячої футбольної академії Алієва та ДЮФШ «Динамо» імені Валерія Лобановського.

 

Новини по темі