22-річна дівчина Ді Капріо оголила декольте у шовковій вечірній сукні (фото)

22-річна дівчина Леонардо Ді Капріо оголила декольте у шовковій вечірній сукні | Зірковий стиль | 1+1
Фото: Getty Images

Вона розкішна!

Поділитися:

Про роман 44-річного голлівудського актора Леонардо Ді Капріо та його обраниці, 22-річної моделі Каміли Морроне почали писати всі таблоїди ще під час Каннського кінофестивалю. Тоді закохані насолоджувалися компанією одне одного, прогулюючись вулицею. Згодом їх бачили у Нью-Йорку, на пляжі в Малібу та на прогулянці на велосипедах

Поки що пара не здійснила офіційного виходу у світ, але це не заважає Камілі хизуватися ідеальною фігурою в елегантних сукнях на світських заходах. Нещодавно модель з’явилася на червоному хіднику в Беверлі-Гіллз, а вже днями відвідала вечір LACMA Art + Film Gala, організований брендом Gucci в Лос-Анджелесі.

Для події Морроне вбралася у кремову мінімалістичну сукню Саrоlinа Неrrerа із шовку, прикрашену витонченою чорною стрічкою. Доповнили вечірній лук зірки діамантові прикраси, зібрана зачіска та лаконічний макіяж. Головним акцентом луку стало оголене декольте моделі. Тепер ми знаємо, чим Каміла привабила Лео! Від неї важко відірвати погляд. 

Фото: Getty Images

Фото: instagram/camilamorrone

Більше про те, як Ді Капріо проводить час із коханою дізнавайся у відео: 

Ще декілька новин про пару читай на нашому сайті: 

1. Ніжність і пристрасть: Молода дівчина Ді Капріо чарує вишуканими вечірніми сукнями

2. Зрозуміло, чому Ді Капріо закохався: Дівчина актора знялась у стильній фотосесії

3. Дівчина Леонардо Ді Капріо прокоментувала різницю у віці з актором

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі