3 знаки зодіаку, до яких повернуться колишні під впливом ретроградної Венери

Знаки зодіаку, до яких повернуться колишні в липні 2023 — 1+1
Freepik

Гороскоп на липень 2023 прогнозує повернення колишніх трьом знакам зодіаку.

Поділитися:

Згадування минулих стосунків та повернення колишніх можуть стати важливою частиною життя під час ретроградної Венери. Це можливість переглянути минуле, з'ясувати невирішені питання і знайти спільну мову з колишніми партнерами або друзями. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кармічні вузли змінюють знаки 18 липня: що це означає та гороскоп для всіх знаків зодіаку від астролога

Близнюки (23 травня - 21 червня)

Ретроградна Венера з 23 липня по 4 вересня перебуватиме у 3-му будинку, активізуючи переоцінку відносин. В цей період ви модете помиритися з колишніми партнерами або відновити зв'язок із людьми з минулого. Зустрічі зі старими друзями можуть принести вам нові спогади та перспективи.

Повний гороскоп на липень для Близнюків від Анжели Перл читайте за посиланням.

Скорпіон (23 жовтня - 21 листопада)

Ретроградна Венера до 4 вересня буде проходити через ваш 10-й будинок, який символізує амбіції та цілі. В цей період колишні партнери можуть з'явитися у вашому житті знову. Це час для переоцінки минулих стосунків і можливості дійти компромісу.

Повний гороскоп на липень для Скорпіона від Анжели Перл читайте за посиланням.

Козеріг (22 грудня - 19 січня)

Ретроградна Венера з 23 липня по 4 вересня буде проходити через 8-й будинок, який пов'язаний з грошима та близькістю. В цей період ви можете переоцінювати ваші відносини та привертати увагу колишніх партнерів. Можливо, вони знову з'являться у вашому житті і ви отримаєте можливість з'ясувати стосунки або поглибити зв'язок. Важливо зберігати здоровий розсуд та бути відкритим до нових перспектив.

Повний гороскоп на липень для Козерога від Анжели Перл читайте за посиланням.

Новини по темі