Найдивовижніші весілля проекту «4 весілля»

Пропонуємо вашій увазі підбірку з чотирьох найнезвичайніших весіль учасників проекту «4 весілля», які запам'ятаються на все життя не тільки молодятам, але і гостям. 

Поділитися:

Стали відомі дати прем’єр проектів «1+1» у новому телесезоніЩочетверга о 22:00, починаючи з 9 лютого, найпозитивніше романтичне реаліті-шоу «4 весілля» вже вшосте дивуватиме глядачів неочікуваними сценаріями весіль на будь-який смак та бюджет.

За умовами проекту, чотири наречені по черзі змагатимуться в умінні якнайкраще організувати весільну церемонію та оцінюватимуть весілля одна одної за кількома критеріями: краса сукні, оригінальність місця проведення, різноманітність меню та загальне враження від свята.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як влаштувати свято в етнічному стилі.

Переможниця отримає весільну подорож до теплої країни. Запеклі «весільні битви» учасниць та цікаві ідеї для проведення найочікуванішого дня у житті дівчини телеглядачі зможуть переглянути вже з 9 лютого.

За попередні п'ять сезонів найпозитивнішого романтичного реаліті-шоу «4 весілля» телеглядачі 1+1 побачили стільки незвичайних сценаріїв весіль, що організувати власне свято їм буде значно легше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тонкощі вибору музики на весілля.

Пропонуємо вашій увазі підбірку з чотирьох найнезвичайніших весіль учасників проекту «4 весілля», які запам'ятаються на все життя не тільки молодятам, але і гостям. 

ТАНТРИЧНЕ ВЕСІЛЛЯ

На тантричному весіллі в Києві наречений Персик одружився відразу з двома нареченими - Покахонтас і Вишнею. Гостей розважали тантричними танцями, плетінням мандол і грою на барабанах. Завданням для молодят було максимально наблизитися до природи, а тому на святкуванні не було ні столових приладів, ні комфорту ресторанів, ні навіть звичних весільних убрань. "Родзинкою" дрес-коду стали малюнки на тілі та порвані джинсові шорти.

ГАВАЙСЬКЕ ВЕСІЛЛЯ

Гавайське весілля Дани та Вови буквально перенесло гостей з промислового міста Луцька на узбережжя океану. Пісок, квіткові гірлянди, коктейлі на пляжі і велика кількість фруктів стали особливостями цього весілля. Замість голубів молодята випустили в небо пару гавайських папужок.

НЕФОРМАЛЬНЕ ВЕСІЛЛЯ

На весіллі неформалів Марти і Артура в Києві дівчатам-конкуренткам довелося понервувати. Молодята вирішили закріпити свій союз стрибком з мосту, а весілля відсвяткували пізно вночі в темному лісі біля вогнища. Весільна сукня Марти заслуговує на окрему увагу, адже його кольори повністю виходять за рамки традицій. Дівчина була в чорно-жовтому вбранні, під колір її волосся.

ПІРАТСЬКЕ ВЕСІЛЛЯ

А ось союз молодят з Житомира, які оформили своє весілля в піратському стилі, скріпили товстим ціпком. Замість пишної білої сукні на нареченій був справжній піратський костюм. Гості також дотримувалися встановленого дрес-коду і прийшли в смугастих футболках, піратських капелюхах і банданах.

Дивіться найпозитивніше романтичне реаліті-шоу «4 весілля» щочетверга о 22:00 на каналі 1+1.