46-річна Гвінет Пелтроу похизувалася звабливими формами в купальнику

Гвінет Пелтроу: фотосесія в купальнику 46-річної акторки
Фото: Lachlan Bailey, WSJ. Magazine

Гаряча фотосесія в бікіні приголомшила шанувальників.

Поділитися:

Недарма акторка Гвінет Пелтроу більшу частину свого життя пропагує здоровий спосіб життя. Світлини з її останньої пляжної фотосесії просто вражають: фігурі 46-річної акторки позаздрить будь-хто. Спекотну зйомку Гвінет Пелтроу в бікіні та інтерв’ю з нею опублікувало американське видання The Wall Street Journal.

Гвінет Пелтроу розповіла про шлюб зі сценаристом, продюсером та режисером Бредом Фелчаком. Весілля відбулося два місяці тому. Зірка зізналася, що їй пощастило зустріти неймовірного і справжнього партнера.

«Це фантастика! Мені здається, що з роками краще робиш вибір. Зазвичай, у більш ранньому віці ми вибираємо партнерів просто, щоб продовжити рід».

Також Гвінет прокоментувала своє розлучення з музикантом Крісом Мартіном після 11 років у шлюбі:

«Я була грубою. Розлучення давалося важко, розставання з мрією і громадський резонанс — все це боліло. Мені хотілося перевірити, чи зможемо ми не забути, що любимо один одного, і залишитися сім'єю заради наших дітей».

Нагадаємо, у березні 2014 року Гвінет Пелтроу та Кріс Мартін оголосили про «свідоме розставання». Колишні дружина та чоловік повідомили, що такого висновку вони дійшли разом і планують залишатися близькими друзями.   

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Схудла Мер’єм Узерлі демонструє спокусливі форми в купальнику (фото)

Новини по темі