Зваблива Дакота Джонсон у крихітному топі вийшла на червону доріжку

Зваблива Дакота Джонсон у крихітному топі вийшла на червону доріжку | 1+1
Фото: Getty Images

За мотивами «П’ятдесяти відтінків сірого»...

Поділитися:

Голлівудську красуню Дакоту Джонсон знають передусім як зірку «П’ятдесяти відтінків сірого». Та здається, Анастейша Стіл не відпускає акторку навіть після завершення кінотрилогії. Часом вона розкриває свою сексуальну сторону та з’являється на світських заходах у розкутих вбраннях, що затьмарюють усіх.

Так, 27 жовтня Дакота побувала на престижній кіноцеремонії Governors Awards. Акторка з’явилась на червоній доріжці в білосніжній сукні Brandon Maxwell, що складалась із крихітного бюстьє та пишної спідниці. А довершенням образу став виразний макіяж smoky eyes.

Фото: Getty Images

Вбрання ефектно підкреслило схудлу фігуру акторки: на світлинах вона має навіть більш тендітний вигляд, ніж у «П’ятдесяти відтінках…». Хоча відомо, що до зйомок фільму зірка готувалася дуже ретельно – зокрема, ходила до спортзалу та їла лише здорову їжу.

До речі, партнер Дакоти за знімальним майданчиком та виконавець ролі сексуального мільярдера Джеймі Дорнан цього року втретє став батьком. Дізнайся подробиці з відео:

Більше цікавого про Дакоту Джонсон:

1. Дакота Джонсон: 10 відвертих фактів про звабливу акторку

2. У мережі обговорюють заручини Дакоти Джонсон

3. Дакота Джонсон вийшла на червону доріжку в сукні від українського дизайнера

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно – підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі