5 фільмів, після перегляду яких ти точно вирушиш у подорож

Топ-5 фільмів, які вмотивують вирушити у подорож | 1+1
Кадр із фільму «Загадкове вбивство»

Bon voyage!

Поділитися:

Хороші фільми завжди починаються з цікавої мандрівки, а пригоди – з перегляду гарного фільму. Обережно з вечірніми кіносеансами, вони можуть вплинути на маршрут наступної подорожі.

«Загадкове вбивство» (2019)

«Ми одружені вже 15 років, просто весь цей час були надто зайняті».

Зірковий тандем Дженніфер Еністон та Адама Сендлера не залишить байдужою жодну пару. Легка комедійна стрічка розповість про подружжя, яке вирушило в медовий місяць через 15 років після одруження. Пара випробує свої почуття загадковими вбивствами, які переслідуватимуть їх протягом мандрівки.

«Подорож Гектора в пошуках щастя» (2014)

«Уникати нещастя – ще не шлях до щастя».

Пригодницька історія успішного психіатра, якому, за іронією долі, також потрібна допомога. В один момент Гектор ловить себе на думці, що нічого не тямить у щасті, тож вирушає в подорож, аби дізнатися про нього більше.

«Дика» (2014)

«Схід і захід Сонця приходять із кожним днем. Тобі вирішувати, зустрічати їх чи ні».

Головна роль у фільмі «Блондинка в законі» – не єдина яскрава робота Різ Візерспун. Серед них – стрічка «Дика», яка, як і гучна прем’єра серіалу «Велика маленька брехня», дає можливість подивитися на Різ дещо з іншого ракурсу. Картина вмотивує вийти із зони комфорту, вирушити в подорож і зустрітися з собою віч-на-віч.

«Поїзд на Дарджилінг» (2007)

«Якби ми стали друзями не як брати, а як прості люди, у нас було би більше шансів».

Американський комедійно-драматичний фільм Веса Андерсона про історію з життя трьох братів. Стрічку люблять за строкатість, легкий сюжет, хороший гумор та Індію. Екзотична локація зачарувала навіть Наталі Портман. Зірка приїхала заради 30-хвилинної зйомки, а після – вирушила в десятиденну подорож країною.

«Римські канікули» (1953)

«Найкращі ліки – робити так, як вам хочеться».

За роль у цьому фільмі Одрі Гепберн отримала «Оскар». «Римські канікули» стали класикою старого Голлівуду, до якої повертаєшся, щоб ще раз прогулятися Італією 50-х. Літній Рим, Джо Бредлі та ретро-скутер – фільм надихне влаштувати італійський вікенд, а згодом довго розглядати плівкові фото з подорожі.

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Читай також інші матеріали про кіно:

1. 5 романтичних фільмів для теплого літнього вечора

2. ТОП-5 сонячних фільмів для літнього вікенду

3. Літо на дивані: 5 фільмів для дощової погоди

Новини по темі