Літо на дивані: 5 фільмів для дощової погоди

ТОП-5 фільмів для дощового літа | Фільми | 1+1
Фото: Кадр з фільму «27 весіль»

Насолоджуйся переглядом під звук дощу.

Поділитися:

Липень зовсім не тішить нас спекою. Тож замість гучних вечірок біля басейну, веселого купання та ніжностей на сонці, ми отримуємо ще одні вихідні в обіймах з теплою ковдрою. Аби хоч якось розважити тебе, ми підготували добірку із ТОП-5 захоплюючих кінострічок. Із ними літо на дивані здаватиметься не таким вже й сумним!

«За бортом», 2018

Плейбой-мільйонер Леонардо випадково падає зі своєї яхти у море. Внаслідок нещасного випадку чоловік втрачає пам’ять і потрапляє у лікарню. Молода дівчина Кейт, якій Леонардо нещодавно нагрубіянив, хоче йому помститися. Кейт запевняє Лео, що насправді він її чоловік і батько трьох дітей.

Фото: Кадр з фільму «За бортом»

 «Нічні ігри», 2018

Це історія Макса та Енні, які разом з іншими парами щонеділі влаштовують так звані «нічні ігри». І ось одного разу харизматичний брат Макса Брукс організовує вечір квесту із злочинцями та агентами ФБР. В результаті, Брукса викрадають. Це розіграш чи все ж ні? 

Фото: Кадр з фільму «Нічні ігри»

«Шпигунка», 2015

Сюзен Купер все своє життя мріяла стати секретним агентом і навіть влаштувалася працювати в ЦРУ, але все ж займає досить нудну посаду — вона аналітик і координатор агента-шпигуна Бредлі Файного. Одного разу Файний вирушає в Болгарію, щоб вивідати у Тихомира Бояновськи, де той ховає потужну ядерну бомбу.

Нагадуємо, що телеканал 1+1 транслюватиме комедію «Шпигунка» у неділю о 15:40. 

Фото: Кадр з фільму «Шпигунка»

«Отже, війна», 2012

Так і Франклін — двоє секретних агентів, які закохуються в одну й ту саму жінку. Жоден з них не збирається  поступатися іншому. Тим більше, чоловіків давно пов’язує щира дружба. Харизматична блондинка справді зможе зруйнувати їхні братерські стосунки? 

Не пропусти фільм «Отже, війна» у неділю о 13:15 на 1+1. 

Фото: Кадр з фільму «Отже, війна»

«27 весіль», 2008

Головна героїня Джейн встигла побувати на 27-ми весіллями в ролі подружки нареченої. Настав час подумати й про власне свято. Встигла вийти заміж також і її сестра. Та виявилося, що її обранцем став хлопець, у якого Джейн була давно закохана. Між сестрами назріває війна. 

Дивись стрічку «27 весіль» у неділю о 12:15 на телеканалі 1+1. 

Фото: Кадр з фільму «27 весіль»

Читай більше кінодобірок на сайті 1+1: 

1. 5 фільмів Люка Бессона, які хочеться подивитися ще раз

2. 5 фільмів про реальні історії кохання

3. 5 найкращих фільмів із Меріл Стріп

Новини по темі