ТОП-5 сонячних фільмів для літнього вікенду

Найкращі літні фільми | Фільми | 1+1
Фото: Кадр з фільму «50 перших поцілунків»

Проводь вихідні у гарному настрої!

Поділитися:

Літо у розпалі, але погода не тішить нас спекотними днями. А інколи у вихідні зовсім не хочеться виходити з дому. Замість того, щоб бездумно гортати стрічку в Instagram й коментувати фото тих, хто вже встиг вирушити у відпустку, пропонуємо переглянути кінострічки, які забезпечать літній настрій. 

Незабутнє літо, 2018 

У центрі сюжету сімейної мелодрами — лікар Джессіка, яка живе разом зі своєю донькою Авою. Більшу частину часу жінка присвячує роботі. Через це вона часто конфліктує зі своєю донькою. Втомившись від усього, Джессіка вирушає у відпустку на Фіджі. 

Дивись фільм у неділю, 4 серпня, о 15:35 на телеканалі 1+1. 

Фото: Кадр з фільму «Незабутнє літо»

Роман у джунглях, 2017

Журналістка-початківиця Єва Казінськи отримує перше важливе завдання від своєї газети - написати репортаж про рейс німецького контейнеровозу «Ліберті», який прямує з Бангкока в Гамбург. Однак після того, як корабель захопили пірати, приємна морська мандрівка перетворилася для дівчини на суцільний кошмар. 

Не пропусти комедію у неділю, 4 серпня, о 17:10 на 1+1. 

Фото: Кадр з фільму «Роман у джунглях»

Цього літа, 2018

Безхмарні літні канікули старшокласниці Джеймі закінчуються, коли помирає її бабуся Дотті. Перед смертю вона вирішує розкрити своїм дітям та онукам таємниці, які приховувала роками. Так, її син дізнається правду про своє походження, невістка — про те, що її завжди ненавиділи, а Джеймі — про свою таємницю хрестин. До того ж наостанок бабуся дає дівчині дивну пораду щодо її сексуального життя. Усі ці слова справляють на Джеймі доленосне враження. 

Фото: Кадр з фільму «Цього літа»

50 перших поцілунків, 2004

Це розповідь про Генрі та Люсі, яким судилося бути разом, але доводиться боротися з важкою хворобою. Їхня історія почалася із сильної закоханості. Генрі був зачарований красою дівчини і довгий час намагався завоювати її. Люсі все ж не змогла встояти перед його наполегливістю і відповіла згодою. Все здавалося таким прекрасним, поки дівчина не потрапила у страшну автокатастрофу. Тепер щоранку вона не може пригадати, що трапилося з нею вчора. 

Фото: Кадр з фільму «50 перших поцілунків»

Вікі, Крістіна, Барселона, 2008 

Дві молоді американки Вікі та Крістіна проводять літні канікули в Барселоні. Кожна з них полюбила це місто, а також захопилася молодим художником на ім’я Антоніо. Вікі налаштована тільки на серйозні стосунки. Вона мріє про побачення, весільну сукню і сім’ю. Крістіна ж більш сексуально розкута і хоче провести літо в обіймах спокусливого чоловіка. Як дівчата ділитимуть між собою коханого?

Фото: Кадр з фільму «Вікі, Крістіна, Барселона»

Більше цікавих кінодобірок читай на нашому сайті: 

1. 5 нових фільмів для затишного сімейного вечора

2. 5 фільмів про реальні історії кохання

3. До перегляду нареченим: 5 фільмів про весілля

Новини по темі