5 фільмів зі Сьюзан Сарандон, які хочеться переглядати знову й знову

5 найкращих фільмів зі Сьюзан Сарандон
Фото: Кадр з фільму "Мачуха"

Добірка стрічок, якими прославилася голлівудська акторка.

Поділитися:

Сьюзан Сарандон - популярна американська кіноактриса, лауреат премії «Оскар». Її харизма й жіночність завойовують увагу прихильників в усьому світі. Сьогодні ми вирішили пригадати 5 легендарних ролей Сьюзан, що найбільше запам'яталися глядачам. Перегляньте улюблені кінострічки й насолоджуйтесь грою талановитої акторки!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 фільмів із Джулією Робертс, які має подивитися кожен

ДУЖЕ ПОГАНІ МАТУСІ-2, 2017

Це продовження пригод трьох подруг-матусь, які так полюбилися глядачам. На новорічні свята до них неочікувано навідуються їхні мами. Вони теж вміють добряче відриватися!

Фото: Кадр з фільму "Дуже погані матусі-2"

ВЕЛИКЕ ВЕСІЛЛЯ, 2013

Вже протягом 12-років подружжя Гріффінів терпіти не може один одного. Однак заради щастя власного сина, який вирішив одружитися, пара вирішує залишити конфлікт на потім і прикидатися щасливою. Ніхто з них навіть не здогадується, ким виявиться наречена їхнього сина!

Фото: Кадр з фільму "Велике весілля"

ПОТАНЦЮЙМО, 2004

У нього в житті все прекрасно - улюблена робота, кохана дружина, прекрасна донька. Він їхатиме з роботи на поїзді і побачить неймовірної краси жінку у танцювальному залі. Одного разу він завітає у цю студію і змінить свої погляди на життя...

Фото: Кадр з фільму "Потанцюймо"

МАЧУХА, 1998

Адвокат зрілого віку Люк Харрісон кидає дружину Джеккі заради молодої дівчини Ізабель. Згодом стосунки між екс-подружжям налагоджуються, і навіть Джеккі та Ізабель добре спілкуються, а ось діти пари не приймають свою мачуху. Джеккі була не готова ділитися любов’ю своїх дітей з чужою жінкою, проте потім розуміє, наскільки це добре, адже дізнається, що смертельно хвора. 

Фото: Кадр з фільму "Мачуха"

Масло Лоренцо, 1992

В основі сюжету - реальна історія, за якою 6-річний хлопчик Лоренцо Одоне починає різко втрачати слух, координацію рухів і психічну врівноваженість. Лікарі виявляють у нього рідкісну хворобу мозку. Із повністю здорової й активної дитини за 1 рік Лоренцо перетворюється на паралізованого пацієнта. Його батьки у розпачі і, не покладаючись на лікарів, вирішують самостійно шукати хлопчику ліки. 

Фото: Кадр з фільму "Масло Лоренцо"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 найкращих фільмів з Меріл Стріп

Новини по темі