5 модних ідей на осінь

Цікаві поєднання осіннього одягу
@blaireadiebee

Цікаві поєднання в одязі, що не залишать нікого байдужими.

Поділитися:

Чорний, сірий, синій… Здається, в осінні дощові дні нікому не хочеться експериментувати в одязі. Однак все ж таки кожна модниця мріє виділятися, запам’ятатися своїм індивідуальним стилем й урізноманітнити свої осінні будні. Ми підготували для вас надихаючу добірку образів, що подарують гарний настрій навіть у найпохмурішу погоду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 ідей для осіннього манікюру

КРАПЛИНКА СОНЦЯ 

Осінь - не про темні й безрадісні кольори. Ця пора року сповнена багатогранністю жовтого, червоного, зеленого кольорів, які обов’язково варто додати у свій лук. 

@tanya.gubenko

БАГАТОШАРОВІСТЬ 

Багатошарові образи залишаються у моді восени 2019-го. До прикладу, міксуйте сукню-міді з піджаком, пальто й масивним шарфом. Такий образ не тільки дозволить вам бути у тренді, а й буде затишним й комфортним у холодну осінню пору. 

@blaireadiebee

ГРА З КОЛЬОРОМ 

Існують певні модні правила, як комбінувати різні кольори одягу гармонійно. Важливо пам’ятати трюки колорблокінгу і комбінувати споріднені відтінки, експериментуючи над образом. Особливо чарівними поєднаннями цієї осені стали холодний лавандовий + теплий коричневий, темно-синій + бордовий, гірчичний + смарагдовий тощо. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Правила колорблокінгу: Як поєднувати кольори в одязі

@alina_frendiy

ПОЄДНАННЯ РІЗНИХ ФАКТУР

Цієї осені модно «гратися» не тільки з відтінками, а й з фактурами й тканинами. Поєднуйте светр oversize з ніжною шовковою спідницею, а в’язаний кардиган з легкою сукнею. 

@nakdfashion

СТРАШЕННО КРАСИВЕ ВЗУТТЯ 

Дивне та незвичайне взуття опинилося на піку популярності ще у весняно-літньому сезоні. Восени модно одягати шкіряні мюлі з яскравими панчохами або носками, носити масивні босоніжки на підборах, і ніхто не відміняв моду на улюблені ugly sneakers. Такі стрітстайл-образи не будуть схожими на жодні з тих, які ви створювали раніше, і саме цього ефекту мріє досягти кожна з нас. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спалах неону і ставка на білий: Наймодніший макіяж зими 2020

 

Новини по темі