Спалах неону і ставка на білий: Наймодніший макіяж зими 2020

Спалах неону і ставка на білий: Наймодніший макіяж зими 2020 | Краса | 1+1
Фото: instagram/debramacki

Зазирни у найближче майбутнє, щоб бути в курсі головних make up трендів.

Поділитися:

Насичені тижні моди вже позаду, а це означає, що ультрамодні тренди прийдешнього сезону визначено. І не лише серед одягу й аксесуарів, а й у beauty-сфері. Чим дивували візажисти світових брендів, і який макіяж буде у моді взимку 2020 – дізнаєшся далі.

Спалах неону

Найвтішніші новини чекають на модниць, які ніколи не будуть готові відмовитись від гліттеру і яскравих фарб. Різноманіття барвистих штрихів і соковитих відтінків буквально заполонили подіуми. Це ще раз доводить, що зима – не привід відмовлятися від насиченого мейку, який приковує погляди.

Зауважимо, неон залишається актуальним ще з літа. Сплески рожевого, помаранчевого, зеленого на очах можна зробити за допомогою лайнера, олівця, високопігментних тіней або навіть помади! Не можемо не звернути твою увагу й на ефектні smoky у синіх, фіолетових та блакитних тонах.  

Фото: instagram/diormakeup

Фото: instagram/yslbeauty

Новий нюд

А ця make up новинка вразить консервативних красунь. Якщо тобі вже встиг набриднути звичайний мейк у бежевих відтінках, пропонуємо його краплинку урізноманітнити. Замість надто матового тону з ефектом фарфорової шкіри, використай кремову текстуру. Наступний крок – коричневі тіні і туш, трохи бронзера на вилицях і персикові рум’яни. За бажанням підкресли виріз очей тонкою стрілкою. Наостанок – легке сяйво хайлайтера на кінчику носа та над верхньою губою, а також улюблений блиск для губ.

Фото: instagram/diormakeup

Ставка на білий

Цієї зими холод буде не тільки за вікном, а й у твоїх очах. Тонкі білі стрілки довкола контура ока вдало поєднуються з образами на щодень і візуально роблять погляд виразнішим. До того ж для створення вечірнього макіяжу не відмовляйся від асиметричних стрілок й декору у вигляді перлин та каміння.

Фото: instagram/chanel.beauty

Фото: instagram/diormakeup

Обємний макіяж

Цим нетрадиційним підходом до мейку захопилися найвідоміші візажисти світу. На очах моделей з’явилася блискуча фольга, паєтки і велике каміння. Думаємо, це вдала ідея для новорічної ночі. А ось у будні можна доповнити макіяж делікатним акцентом – лаконічними перлинами у кутику ока.

Фото: instagram/sarahbrownphoto

Фото: instagram/rovkina_retouching

Графіка

Завершує ТОП-5 наймодніших make up тенденцій прийдешньої зими тренд на графічні стрілки. Поспіши дістати з косметички олівець і тренуйся малювати ідеальні лінії вже зараз. Ти маєш встигнути «приміряти» усі варіанти – від кошачого ока у стилі 90-х до сміливих футуристичних малюнків. Гортай галерею і надихайся!

Нагадуємо, сайт 1plus1.ua регулярно розповідає тобі про актуальні beauty-віяння. Більше добірок про красу знайдеш нижче: 

1. 5 ванночок для рук, що захистять від сухості восени

2. Консилер для обличчя: Види і хитрощі використання

3. Як обрати тональний крем для холодної пори року

4. 5 б'юті-міфів, у які ми дарма віримо

5. 5 звичок жінок із красивим волоссям

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно – підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі