ТОП-5 смішних серіалів від Нелі Шовкопляс

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Найкращі комедійні серіалі

Культові комедійній сіткоми, які точно піднімуть настрій.

Поділитися:

Нещодавно Сніданок з 1+1 спільно із розважальним телеканалом Paramount Comedy запустив спецпроект, присвячений телесеріалам. З цієї нагоди Неля Шовкопяс, незмінна ведуча ранкового шоу на 1+1 та велика прихильниця телесеріалів, підготувала добірку культових комедійних ситкомів, які ідеально підійдуть для перегляду усією родиною.

Друзі

Друзі – напевно, на світі не існує людини, яка б не чула про цей культовий серіал. Завдяки легкому гумору та таким схожим на нас героям – шести молодим друзям з абсолютно різними інтересами, які постійно потрапляють до кумедних ситуацій – серіал вже став класикою світового серіального жанру та отримав мільйони прихильників з усього світу.

Буває й гірше

Буває й гірше – прекрасний мотиваційний серіал для усієї родини, який своєю добротою та життєрадісністю прикує вас до екранів телевізорів. Філософія героїв серіалу – прагнути досягнути більшого, але нагадувати собі про те, що може бути й гірше і справи йдуть не так уже й погано. Адже життя прекрасне!

Теорія великого вибуху

Теорія великого вибуху – кумедний серіал про друзів-ботанів, а точніше про те, якими бачать їх звичайні люди. Крім того, що молоді науковці, головні герої «Теорії», абсолютно не вміють спілкуватись із людьми, вони просто схиблені на науці. Їх науковий підхід та непристосованість до повсякденного життя стовідсотково не залишить байдужим нікого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 головних кінопрем’єр березня, які ви не повинні пропустити

Мамця

Мамця – іноді спілкування поколінь через різницю у віці призводить до непростих ситуацій, з яких головна героїня серіалу намагається виходити так, як може. Не завжди успішно, але завжди смішно. Рекомендовано до перегляду усім поколінням у вашій родині, адже через призму комічних обставин і реакції на них неординарних героїв, серіал дозволяє краще зрозуміти ваших рідних.

Голдберги

Голдберги – особливо сподобається цей ситком тим, хто хотів би побувати у Америці 80-х років, адже він ідеально передає дух того часу. А спілкування напрочуд темпераментних персонажів змусить вас сміятись до сліз, бо їх відсоток на один квадратний метр будинку, де вони живуть, просто неймовірний!

Нагадаємо, що нещодавно телеканал Paramount Comedy спільно із ранковою програмою Сніданок з 1+1 запустив спецпроект, присвячений серіалам, та #марафонподарунків, у рамках якого глядачі  мають змогу взяти участь у різноманітних онлайн-активностях та виграти не лише цікаві й корисні призи, а й можливість завітати в гості до студії Сніданку з 1+1 та із-за лаштунків поспостерігати за прямим ефіром.

Підписуйтесь на сторінки Сніданок з 1+1 та Paramount Comedy у соціальних мережах та першими довідуйтесь про умови участі у марафоні подарунків!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 8 красивих фільмів про перше кохання

Новини по темі