5 причин записатися на бальні танці разом зі своєю половинкою

5 причин записати себе й коханого на бальні танці | 1+1
Фото: Getty Images

Cамба чи танго – обирати вам.

Поділитися:

У нескінченному марафоні домашніх та робочих справ інколи так не вистачає часу, аби побути вдвох із коханою людиною. Хочеться придумати щось справді цікаве, отримувати спільні спогади, обмінюватись емоціями. Та рутина наполегливо віднімає дорогоцінні хвилини наодинці.

На жаль, чарівного рішення тут немає, а проблема ховається в неправильному плануванні часу. Та напередодні грандіозного суперфіналу «Танців з зірками» нам спала на думку ідея: чому б не поєднати приємне з корисним – романтичне побачення і спорт, м? 

Пригадай, яке красиве мистецтво – танець. У ньому тісно сплітаються музика, почуття й естетика тіла. І це не лише красиво: танці можуть стати повноцінною заміною фітнесу.

Саме чуттєва бальна хореографія неабияк зближує. Візьми свою половинку принаймні на одне заняття – і вам точно захочеться ще. І ось п’ять причин, чому.

Прилив щастя

Танцівники відчувають своєрідну ейфорію – усе через «гормон щастя» серотонін, який виробляється від ритмічних рухів. Понад те, хореографія дає змогу самовиразитися, випустити накопичені емоції, тому працює як класна арт-терапія.

Перчинка у стосунках

Існує небагато способів відчути повний контакт із коханою людиною, і один із них – танці. Дотики рук, рухи в унісон, зустріч поглядів… Годі й пояснювати.

Впевненість і пластика

Навіть якщо танці – це не твоє, за декілька тренувань ти вже помітиш прогрес. Рухи ставатимуть плавними, а неслухняні ноги підкорюватимуться дедалі краще. Твоя хода та мова тіла зміняться навіть поза танцкласом – і впевненість прийде сама собою.

Звабливий силует

Танці – потужне аеробне навантаження. За годинне тренування можна позбутися до 320 кілокалорій. Хореографічні заняття рівномірно тренують всі м’язи тіла, розминають суглоби та формують красивий силует тіла.

Вмикається мозок

Через прилив крові та необхідність запам’ятовувати танцювальні «зв’язки» підвищується мозкова активність. Уже за декілька занять ти помітиш, як покращилася пам’ять і концентрація.

Навіть якщо твоя половинка ще не готова увірватися до танцювального світу, не відмовляйся від цієї ідеї! Запишись на групове заняття. А щоб тобі було легше визначитися зі стилем, ми зібрали із них.

Ще більше корисних порад щодо спорту читай на сайті:

1. 

2. 

3. 

4. 

5. 

Новини по темі