Як відчути себе щасливою прямо зараз

Як бути щасливою прямо зараз
Фото: @katie.one

Не відкладаймо щастя на потім!

Поділитися:

Нам так часто хочеться відчувати щастя, однак не завжди вдається стрибнути у хвилю позитиву. Частіше відкривайте цей перелік «щасливих порад» — і ви точно знатимете, як зробити своє життя яскравішим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Отримувати чи віддавати: Що потрібно для щастя?

1. Запитайте себе: «Кого я люблю? Хто любить мене? Ким або чим я пишаюся?». Відповіді вас обов’язково втішать і ви відчуєте тепло всередині себе.

2. Візьміть теплий напій і прогуляйтеся містом.

Фото: @jannet_pravdyuk

3. Складіть список речей, які приносять вам задоволення. Чим більшим він буде, тим краще. Коли відчуєте, що виходите з ресурсного стану – зазирніть у свій список і зробіть щось із нього. До того ж ведення такого переліку допоможе вам пильніше приглядатися до себе і своїх бажань.

Ще один варіант – ведення Щоденника щастя, куди ви записуватимете радісні епізоди вашого життя. Перечитування його приноситиме неабияке задоволення та стане дуже душевним заняттям.

4. Купіть собі квіти...

Фото: @annaremarchuk

5. Припиніть турбуватися. Турбування ж тільки покращує ваше життя – правда?)) Відкиньте його просто зараз. Пам’ятайте, що ця емоція краде найкраще, що є у вашому житті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як піймати птаху щастя: 5 важливих кроків

6. Зробіть щось спонтанне і приємне. Наприклад, запропонуйте подругам або колегам піти ввечері на какао, в кіно або театр.

Фото: @anamarkovych

7. Ввімкніть улюблений фільм або стрічку, яку давно хотіли подивитися, – бажано комедійного характеру.

8. Перегляньте фото, які зафіксували яскраві миті вашого життя. Приємні спогади повернуть у ті ситуації, в яких ви були щасливими. Це неодмінно покращать ваш настрій.

Фото: @juliahengel

9. Зачиніться в кімнаті, ввімкніть улюблену музику та потанцюйте досхочу. Як вмієте. Як хочете. Вас все одно ніхто не бачить.

10. Відкладіть усі справи та присвятіть час лише собі. Прийміть ванну, зробіть приємну косметичну процедуру, запаліть у кімнаті свічку (вогонь добре очищує приміщення від негативу), оточіть себе затишними речами і просто відпочиньте.

Фото: @tanya.gubenko

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як не відкладати щастя на потім

Новини по темі