5 українських брендів, сумки яких ви захочете придбати

Найвідоміші українські бренди сумок
@kachorovska_atelier

Обирайте українське!

Поділитися:

Кожна модниця погодиться - у гардеробі забагато сумок не буває. Сьогодні ми вирішили розповісти про ТОП-5 українських брендів, сумки яких захоче придбати кожна жінка. Оберіть собі до смаку й доповнюйте луки яскравим аксесуаром. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Модні джинси, які варто придбати у 2019-ому

Kachorovska Atelier

Бренд Kachorovska Atelier пропонує модницям вишукані моделі сумок на усі випадки життя: зручна сумка-шопер для виходу за покупками, стильний портфель для роботи в офісі або ж вечірня mini-bag на ланцюжку. Вражає й палітра - стриманий хакі, трендовий корал, класичний графітовий тощо.

Крім того, у Kachorovska Atelier ви маєте можливість створити персональну модель - до прикладу, прикрасити сумку ручним розписом, який вигадали самі. 

BANELI

Сучасний український бренд BANELI спеціалізується на виготовлені дизайнерських шкіряних сумок виключно ручної роботи. Головним модельєром бренду є відомий український дизайнер Дарина Іванюшина. Ексклюзивна сумка з якісної італійської шкіри та з розкішною фурнітурою розповість усе про вашу індивідуальність. 

@baneli.com.ua

LONA PRIST

У 2017-ому дизайнер Олена Прист дебютувала з колекцією аксесуарів на Ukrainian Fashion Week. Олена зізнається, головним натхненням на створення модних сумок для неї є відома картина авангардиста Казимира Малевича «Чорний квадрат». І справді - сумки від LONA PRIST дихають елегантністю, лаконічністю й чіткою геометрією. 

Galvani bags

Сумки Galvani вирізняються невеликим розміром, але надзвичайною практичністю. Вони вмісткі і добре тримають форму. Кольорова гама бренду налічує понад 20 відтінків. Крім того, бренд обожнює експериментувати - їхні аксесуари часто прикрашені квітковими аплікаціями, а сумки мають різноманітні геометричні форми. 

@galvanibags

Bagllet

Дизайн сумок Bagllet виконаний у стилі вінтаж. Матова шкіра із потертостями й мінімалістична фурнітура дозволяють доповнювати цим аксесуаром будь-який лук. Бренду Bagllet притаманна пастельна палітра кольорів - беж, блакитний, рожевий, синій, чорний та інші. Окрім сумок та портфелів, тут також представлені гаманці й блокноти. 

@bagllet

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наймодніші аксесуари на 2019 рік

Новини по темі