5 зіркових заручин, які не закінчилися весіллям

5 зіркових пар, чиї заручени не завершилися хеппі ендом | Зіркове життя | 1+1
Фото: Getty Images

Все, як у звичайних людей.

Поділитися:

Життя зірок нагадує солодку казку. Здається, що публічним людям дуже легко знайти своє кохання. Та насправді їхні заручини теж не завжди закінчуються весіллям. Все – як у «простих смертних».

Сьогодні редакція 1plus1.ua підготувала для тебе добірку зіркових пар, які так і не стали чоловіком та дружиною.

Дженніфер Лопес та Бен Афлек

Фото: Getty Images

Джей Ло та Бен зустрілися 2002 року на зйомках комедії «Джилі», і між ними одразу спалахнуло кохання. Афлек навіть знявся у відомому кліпі своєї обраниці Jenny from the Block. Пара заручилася майже одразу. Дженніфер отримала обручку за два з половиною мільйони доларів, та щастя, як то кажуть, не купиш. Пара активно ділилася подробицями свого життя зі ЗМІ, що, за словами Афлека, і стало причиною їхнього розриву. За чотири дні до весілля усе було скінчено.

Джонні Депп і Вайнона Райдер

Джерело гіфок: giphy.com

Зірки зустрілися 1990 року на знімальному майданчику фільму «Едвард руки-ножиці». Уже через п’ять місяців закохані заручилися. Депп зізнався, що раніше ніколи не почувався так, як поруч з Вайноною. Він навіть зробив собі тату з написом «Вайнона назавжди». Актори були разом до 1993-го. Так само, як в історії про Джей Ло та Бена Афлека, причиною розриву стала надмірна увага преси. Нині Джонні та Вайнона дуже тепло відгукуються одне про одного.

Камерон Діаз і Джаред Лето

Джерело гіфок: giphy.com

Джаред – один із перших хлопців Камерон. Вони заручилися через рік після знайомства, їхні стосунки тривали з 1999-го по 2003-й. Закохані не ділилися подробицями особистого життя, тому причина їхнього розриву оповита плітками. Основна версія – обоє вирішили зосередитися на кар’єрі.  

Гвінет Пелтроу та Бред Пітт

Фото: Getty Images

Актори зустрілися на зйомках фільму «Сім» у 1994 році. Між ними одразу виникла симпатія. Тож Бред вирішив не тягнути з освідченням і зізнався, що ця пропозиція руки і серця була однією із найважливіших митей його життя. Союз Пелтроу та Пітта навіть називали заручинами десятиліття. Проте 1997 року казка закінчилася. Гвінет пізніше розповіла, що у свої 22 роки вона була не готова до таких серйозних стосунків. Зірка зізналась, що розрив з Пітом переживала довгих п’ять років.

Ленні Кравіц і Ніколь Кідман

Фото: Getty Images

Співак та акторка стали парою 2000 року, але вирішили приховувати свої стосунки. Ніхто й гадки не мав про цю історію кохання, поки сама Ніколь не поділилася спогадами у 2017 році.

В інтерв’ю для The EDIT голлівудську красуню запитали про спільну роботу з донькою Кравіца Зої Кравіц. Акторки працювали разом у серіалі «Велика маленька брехня» від британського телеканалу HBO. І відповідь Ніколь всіх ошелешила. «Я добре знайома з Зої, бо була заручена з її батьком, – пояснила Кідман. – Талант – це в них сімейне! Люблю Ленні, він чудовий». Пізніше в інтерв’ю з Vanity Fair Кідман пояснила, що стосунки зайшли в глухий кут, бо вона була до них не готова.

Та весілля – не завжди запорука хеппі енду. Як акторка Анджеліна Джолі живе після розлучення з голлівудським красенем Бредом Піттом, дізнавайся у відео: 

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Більше новин по темі читай тут:

1. Увірвався терпець: Міла Куніс та Ештон Кутчер підтвердили своє розлучення? (відео)

2. Оце так схудла! Який вигляд має Адель після розлучення

3. Дженніфер Еністон прокоментувала розлучення з Бредом Піттом

4. У мережі обговорюють примирення Анджеліни Джолі та Бреда Пітта після розлучення

Новини по темі