51-річна Селін Діон зізналась, чому так сильно схудла

Селін Діон розповіла - чому так сильно схудла
@celinedion

Співачка розповіла про причину різкого зниження ваги.

Поділитися:

Кожен новий образ Селін Діон обов’язково потрапляє до модних хронік та бурхливо обговорюється в мережі. Та часто причиною дискусій виявляється не лише стиль канадської співачки, а й її, на думку багатьох, надмірна худорлявість. Днями знаменитість вперше прокоментувала свою вагу та зізналась, у чому причина її зниження.

«Танці завжди були частиною мого ДНК, — розповіла Селін Діон в інтерв’ю для іноземного видання People. — Я займаюся ними чотири рази на тиждень. Люди говорять про мене: «Вона так схудла». Так, це дійсно так. Але я багато працюю, тому втрата ваги неминуча».

GettyImages

Та, здається, нова вага не заважає артистці будувати кар’єру в сфері краси. В Instagram Селін поділилася новиною про співпрацю з косметичним брендом L'Oreal Paris. Зірка стане обличчям нової фарби для волосся.

«Я здивована! Не думала, що це коли-небудь трапиться, тим паче у 51 рік. Коли думаєш, що все закінчилося, все розпочинається. Я ще ніколи не відчувала себе такою гарною, сильною і впевненою у собі», — написала співачка.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оголені груди і в’язана міні-сукня: Топ-3 ексцентричні образи Селін Діон

Новини по темі