56-річна Демі Мур зізналась, що допомагає їй зберігати молодість

56-річна Демі Мур зізналась, чому не старіє
GettyImages

Голлівудська зірка розкрила таємницю свого бездоганного вигляду.

Поділитися:

Останнім часом американська акторка Демі Мур рідко відвідує світські заходи і майже не дає інтерв’ю. Та днями журналістами вдалося поспілкуватися з екс-дружиною Ештона Кутчера під час саміту, присвяченому здоровому способу життя. Організатором зустрічі виступила інша голлівудська красуня — Гвінет Пелтроу.

«Все змінюється. Найбільша різниця між мною зараз і мною в минулому полягає в тому, що тепер я не в такій гарній фізичній формі, як раніше. Однак моя головна мантра цього року —  прийняття себе, — відверто розповіла Демі Мур. — В одній чудовій книзі я прочитала наступне: коли ми хмуримося, сердимося, ображаємося та відчуваємо біль, ми старіємо. Це не означає, що завжди треба відчувати себе щасливим, ні. Просто потрібно намагатися не чіплятися за негатив».  

 На фото: Демі Мур, Аріана Хаффінгтон, Гвінет Пелтроу / @gwynethpaltrow

Акторка впевнена, що жодні косметичні процедури не здатні подовжити молодість, якщо жінка відчуває себе непривабливою і нещасною. Справжня краса, за словами Демі Мур, починається зсередини.

А ось організатор заходу, Гвінет Пелтроу, зізналась журналістам, що її «рецепт»  молодості — регулярні заняття спортом та здоровий раціон з екологічно чистих продуктів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 46-річна Гвінет Пелтроу похизувалася звабливими формами в купальнику

Більше про життя та звички Демі Мур дізнаєтеся з відео: 

Новини по темі