Секрети краси Вікторії Бекхем

Правила краси Вікторії Бекхем
gettyimages.com

Дізнайтеся правила харчування, спорту й догляду за собою голлівудської красуні.

Поділитися:

45-річна голлівудська акторка Вікторія Бекхем зачаровує своєю молодістю й спортивною формою. Як їй вдається завжди мати ідеальний вигляд? Сьогодні ми розкриємо секрети краси голлівудської красуні. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вікторія Бекхем замилувала світлиною з маленькою донькою

1. Самодисципліна. Вікторія Бекхем зізнається, що завжди дотримується поставлених перед собою правил. В інтерв'ю для The Guardian зірка розповіла: «Я ніколи не готую. Коли ми жили в Іспанії, я багато готувала. Але зараз приходжу додому пізно, тому сім'ї доведеться довго чекати вечері. Але Девід прекрасно готує. Я дуже дисциплінована щодо їжі і спорту. Це допомагає мені бути щасливою. Я багато чого чекаю від свого тіла. Мені 44, у мене четверо дітей, я багато працюю і подорожую. Щоб робити все це, мені потрібно правильно харчуватися і займатися спортом».

2. Обов'язкові фізичні навантаження. Вікторія Бекхем полюбляє біг, регулярно займається із тренером і старається не пропускати жодного заняття, коли перебуває вдома: «Біг, швидка ходьба на біговій доріжці під нахилом. На це йде 45 хвилин, і це єдиний час, коли я можу подивитися телевізор. Потім я займаюся з тренером: 30 хвилин на вправи для ніг, 30 хвилин на вправи для рук, тонізуючі вправи, планка і багато вправ на прес. На вихідних я роблю все за один підхід, а в будні зупиняюся на середині, щоб відвезти дітей в школу, і продовжую, повернувшись додому. Коли я вдома, займаюся щодня, а коли перебуваю в поїздці - фокусуюсь на роботі, щоб якомога швидше повернутися додому».

3. Лише здорова й насичена корисними речовинами їжа. Відомо, що протягом дня Вікторія споживає багато свіжих овочів, які, як правило, поєднує з рибою. Зірка також полюбляє фрукти й бобові. Її улюблена страва - лосось. Вона ніколи не відмовить собі й у суші. 

4. Ні молоку та сиру тваринного походження. На сніданок Вікторія Бекхем готує поживне смузі із шпинату, ківі, авокадо і яблук. Потім зірка може з'їсти порцію кранчів з мигдальним молоком без додавання цукру. В її раціоні вже давно немає молока й сиру тваринного походження. 

5. Харчові добавки. Вікторія не відмовляє собі у харчових добавках. Зірка приймає вітаміни і колаген в таблетках. Вона також п'є дві ложки яблучного оцту натщесерце і кожен день вживає чайну ложку квіткового пилку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На спорті: Вікторія Бекхем показала, що одягає на тренування

За матеріалами harpersbazaar.com.ua

Фото: gettyimages.com

Новини по темі