7 ідей манікюру, які зроблять ваш літній образ неперевершеним

Модний літній манікюр 2019
GettyImages

Головні тренди найочікуванішої пори року.

Поділитися:

Модний манікюр врятує найнудніше вбрання, а цікавому додасть «трендовості» та зробить довершеним. Обирайте, яка з цих літніх фішок вам найбільше до душі — і починайте експериментувати. Все про стильний манікюр спекотного сезону 2019 — у нашій добірці!

Тай-дай

Дослівний переклад англійського терміну tie-dye — «зав'яжи-пофарбуй». Назва пояснює популярний у 70-ті спосіб фарбування тканини, який увійшов у моду завдяки руху хіпі.

Влітку 2019-го життєрадісний орнамент знову на піку моди. Причому як в одязі, так і в оформленні нігтів. Імітація малюнка вивареного деніму, ніби вигорілий на сонці двоколірний принт або «райдужна» спіраль — політ фантазії необмежений.

@nail_unistella

З камінням і намистинами

Об'ємний манікюр, яким ще кілька років тому зловживали наречені та випускниці, знову актуальний. Щоправда, в більш елегантному виконанні. Різноманітне каміння, стрази, намистини, бісер та подібні декоративні елементи вітаються. Не надто практично, але точно не залишить ваші руки без уваги.

@nail_unistella

@another.beautyspace

@betina_goldstein

Складні малюнки

Все, що тільки може вам спасти на думку, відтепер зображуйте на нігтях. Нехай вас надихають картини художників, улюблені фільми, страви або тварини. У літню пору варто звернути увагу на тематичні малюнки — фруктів, рослин, квітів. Головна складність тут полягає лише в муках вибору і пошуку майстра, який наважиться втілити всю цю красу власноруч .

Проте і тут є лайфхак — наклейки-слайдери. Вони дозволять суттєво заощадити час, адже створення дизайну в такому випадку не потребуватиме жодних зусиль.

@betina_goldstein

@another.beautyspace

Напівпрозорий

Страшний сон будь-якої дівчини, якій доводилося нарощувати нігті, несподівано став останнім писком моди. Повністю прозорий або манікюр з легким відтінком має спробувати кожна хоча б раз протягом найближчих трьох місяців.

Це водночас гарний спосіб поекспериментувати зі сміливими неоновими кольорами, які в їх насиченому варіанті поєднувати з повсякденними образами буває складно.

@tinaf.b

@nailedforthegods

Блискітки і глітер

У продовження «багатої» теми з каміннями і перлинами, не можна оминути блискучий манікюр. Дайте собі волю і замість того, щоб скромно покривати глітером один нігтик, покрийте всі.

Якщо хочеться більшої витонченості, наносьте блискітки вибірково — лише по зовнішньому краю, по центру або мазками на голу нігтьову пластину.

@fynonails

@manicurology

Принт

Леопардовим малюнком вже нікого не здивуєш. Як диктують модні тенденції майбутнього літа, зі звіриних принтів найближчим часом варто спробувати коров'ячий, окрас далматина і зебру. Також утримують свої позиції геометричні візерунки та прості орнаменти найбожевільніших кольорів.

@heymichellelee

Абстракція

Чим менше логіки і чим більше оригінальності — тим краще. Це принцип абстракціонізму, який тепер справедливий і для дизайну нігтів. Нехай ваш манікюр складається з фантасмагоричних картинок, які хочеться довго розглядати. До того ж, такий дизайн буде абсолютно унікальним. Просто використовуйте свої улюблені кольори.

@manicurology

@frgmnt_studio

Більше цікавих ідей модного манікюру на літо 2019:

1. 5 ідей манікюру, який личить усім

2. 20 ідей манікюру з написами

3. Основний тренд цього літа: Манікюр, як у Ріанни

4. 15 варіантів манікюру з блискітками

Новини по темі