"Я читаю усі коментарі, бо цікаво, що думають люди", — мама фронтмена гурту Kalush Orchestra Стефанія розповіла про зміни у своєму житті з набуттям популярності

Мама фронтмена гурту Kalush Orchestra Стефанія розповіла про зміни у своєму житті з набуттям популярності

Мама Олега Псюка розповіла, як сприймає таку впізнаваність.

Поділитися:

Стефанія — мама фронтмена гурту Kalush Orchestra Олега Псюка. Вона й досі не оговталася від того, що син прославив її на весь світ. Жінка розповіла для ТСН, як змінилося її життя з набуттям популярності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фронтмен Kalush Orchestra Олег Псюк відзначає день народження: «Багато цілей в моєму житті вже виконано, і це тільки початок»

Пані Стефанія приймає будь-який вибір сина. Свого часу змирилася, що він не став серйозним комп'ютерником, а подався у легковажний шоубізнес. Тепер вона, бувши прихильницею Олега Винника, слухає увесь репертуар Kalush Orchestra. Стефанія до появи пісні навіть не здогадувалась, що стала для сина музою. 

Для мене це на початку було щось нове, але зараз мені подобаються його пісні, етнічні мотиви. Я читаю усі коментарі. Цікаво, що думають люди.

Пані Стефанія — людина геть не публічна, і ніяковіє від появи фанатів. Розповіла:

Мені, напевно, треба було ходити під чорною панамою, а Олегу під рожевою, аби нас не впізнавали. Пішла на базар, дивилася собі щось, підходить жіночка й каже: "О, Стефанія, зіркова мама, можна з вами сфотографуватися?". Я відповідаю, що можна, але не розумію, навіщо. Якби фотографувались з моїм сином, я б зрозуміла, але зі мною...

Натомість мами міста Калуш підтримують її та радіють, що мама почула такі гарні слова від сина. До речі, калуські кондитери теж приготували для неї сюрприз та назвали печиво "Стефанія". Кажуть, що це типова домашня галицька випічка — слойка з вишневим та смородиновим джемом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Kalush Orchestra випустив кліп на пісню "Stefania", знятий у Ірпені, Бучі, Гостомелі та Бородянці

Єдине, з чим ніяк не може змиритися мама фронтмена — це його стиль одягу. Жінці дуже не подобаються широкі штани сина:

Коли Олег почав писати реп у сьомому класі, він почав ходити в таких штанах...Для мене це був шок. Тепер він мужній чоловік, а у сьомому класі був ще й маленьким та худеньким, а штани на 10 розмірів більші.

Дивіться сюжет:

Новини по темі