Фронтмен Kalush Orchestra Олег Псюк відзначає день народження: «Багато цілей в моєму житті вже виконано, і це тільки початок»

Фронтмену переможців Євробачення Kalush Orchestra виповнилося 28: «Багато цілей в моєму житті вже виконано, і це тільки початок»
Facebook Євробачення

Олегу Псюку сьогодні виповнилося 28 років. Про які цілі говорить фронтмен переможців Євробачення 2022 Kalush Orchestra.

Поділитися:

Фронтмену Kalush Orchestra Олегу Псюку сьогодні, 16 травня, виповнилося 28 років. Про свій день народження лідер гурту-переможця Євробачення 2022 написав:

"Йо. Сьогодні мені стукнуло 28. Багато цілей в моєму житті вже виконано і пророблено декілька бібліотек задач. Дякую, що ви завжди зі мною, це тільки початок".

Олег Псюк пише, що впродовж життя мінявся, так само змінювалися його погляди та пріоритети, але з ним завжди лишалися якості, які дозволяють досягати поставленої мети: працелюбність та цікавість до нового.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Kalush Orchestra побили рекорд глядацького голосування: найбільше голосів за всю історію Євробачення 2022

Нагадаємо, 14 травня представники України гурт Kalush Orchestra з піснею Stefania перемогли на Євробаченні 2022. Окрім цієї надважлвої для нас перемоги Kalush Orchestra зі сцени фіналу "Євробачення 2022" закликали врятувати бійців з "Азовсталі", що важить надзвичайно багато для України зараз. Гурт виступив у фіналі шоу із закликом врятувати Маріуполь на аудиторію в 200 млн людей, які були глядачам фіналу Євробачення. 

КалушФОТО: Getty Images

Олега Псюка привітали з днем народження наперед, одразу після переможної пресконференції вночі з 14 та 15 травня. Журналісти співали переможцю Happy Birthday to you.

Вчора Kalush Orchestra випустив кліп на пісню "Stefania", знятий у Ірпені, Бучі, Гостомелі та Бородянці. Фронтмен гурту Олег Псюк розповів, що хоч пісня "Stefania" не була спочатку присвячена подіям війни, він сам почав асоціювати її з ненькою-Україною. Зараз кліп переглянуло вже майже 6 мільйонів користувачів YouTube, і ця цифра невпинно зростає. Що надзвичайно важливо, адже у кліпі показані реальні кадри наслідків війни в Україні, про які повинен знати увесь світ.

Новини по темі