Як Марічка Падалко дивилася "Євробачення" та святкувала перемогу України в Калуші (рідному місті фронтмена Kalush Orchestra)

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Марічка Падалко дивилася "Євробачення" та святкувала перемогу України в Калуші
Instagram/marichkapadalko

Як ведуча ТСН святкувала перемогу України у "Євробаченні" у Калуші (сюжет).

Поділитися:

Ведуча ТСН Марічка Падалко дивилась «Євробачення» у дуже особливій компанії й у дуже особливому місці – у Калуші разом із маленьким фан-клубом цьогорічного представника України Kalush Orchestra. Як це було та чи вивчили вже у місті переможну пісню?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Kalush Orchestra випустив кліп на пісню "Stefania", знятий у Ірпені, Бучі, Гостомелі та Бородянці

У Калуші, як і всюди в Україні, вночі була комендантська година, тому маленький, але активний фан-клуб Kalush Orchestra зібрався камерно, під'єднавши по відеозв'язку друзів-блогерів. В момент, коли Олег Псюк виголосив зі сцени "Save Mariupol, save Azovstal", усім українцям вже здавалося, що ми перемогли, яким би не виявився результат конкурсу.

Напередодні шоу Марічка Падалко познайомилася із дітками міста Калуш. Під час перегляду "Євробачення" вони одягли рожеві панамки, співали та танцювали, намагаючись передати хлопцям енергію рідного міста. Рядки пісні "Stefania" кожен мешканець Калушу знає напам'ять.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Kalush Orchestra прокоментував свій заклик у фіналі врятувати "Азовсталь" та "Маріуполь"

Kalush Orchestra святкує перемогу в Турині, а Марічка Падалко — в Калуші, і напевно вперше так сильно радіють за ці три місяці. Втім за кілька хвилин після звершення "Євробачення" над українським містом лунали сирени як нагадування про реальність, у якій ми живемо, і про перемогу, про яку мріємо.

Окрім того, що Калуш сьогодні святкує перемогу у шоу, сьогодні тут День жалоби: будуть прощатися з 22-річним Іваном Ільківим, який загинув на фронті. Він спеціально повернувся з заробітків в Україну, щоб піти захищати нашу землю. 11 травня Іван загинув у стрілецькому бою. В його тілі знайшли 7 кульових поранень — захищав своїх побратимів.

Віримо, що зовсім скоро ми переможемо не тільки пісенний конкурс, а війну.

тг канал

Дивіться сюжет ТСН:

Новини по темі