“Я не вважаю за потрібне залишатися з родиною, яка не поділяє простої тези, що не можна вбивати інших”: ведучий проєкту “Говорить вся країна” Олексій Суханов дав ексклюзивне інтерв’ю Раміні Есхакзай

Ведучий проєкту “Говорить вся країна” Олексій Суханов в ексклюзивному інтерв’ю Раміні Есхакзай про сім’ю в росії та бажання усиновити дитину.
1plus1

Ведучий проєкту “Говорить вся країна” Олексій Суханов в ексклюзивному інтерв’ю Раміні Есхакзай про сім’ю в росії та бажання усиновити дитину.

Поділитися:

З понеділка по п’ятницю о 19:30 на телеканалі “1+1 Україна” транслюють новий сезон суспільно-важливого токшоу “Говорить вся країна”. Проєкт має на меті розібратися в резонансних справах, встановити справедливість та навчити українців відстоювати свої права. Новий сезон проєкту показує на прикладі реальних історії, як перетворити проблеми на план дій та шукати вихід із будь-якої складної ситуації.

Сьогодні ведучий проєкту “Говорить вся країна” Олексій Суханов дав ексклюзивне інтерв’ю журналістці та авторці YouTube проекту ”RAMINA” Раміні Есхакзай. Під час розмови ведучий розказав, як проєкт “Говорить вся країна” допомагає героям, в яких стосунках він перебуває з колишньою дружиною та чи готовий до усиновлення дитини. 

Суханов каже, що проєкт “Говорить вся країна” вчить телеглядачів не бути байдужими до чужих проблем. 

“Ми в проєкті “Говорить вся країна” не просто розглядаємо історії, а намагаємося відпрацювати тему і з героями знайти вихід у певних ситуаціях, аби наші глядачі не зіткнулися з подібними подіями. В нас працюють криміналісти, психологи. Ми багато разів пришвидшували процесс рослідувань і навіть переглядали вирок суду, коли розслідування проводилися недбало. Це дуже круто і ми цим пишаємося ”, - каже Суханов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Віталій Козловський одружився: співак ексклюзивно в “ЖВЛ представляє” розповів про дружину

Телеведучий каже, що майже 100% свого заробітку віддає на благодійність.

“Я вважаю, що всі, хто зараз боронить Україну, мають отримувати 100% соціальний пакет зараз і після закінчення війни. Держава повинна забезпечувати військових до останнього їхнього подиху. Це велика трагедія, коли знищується український код під бомбардуванням. Я чесно працюю і майже всю зарплатню віддаю на благодійність, в мене немає заощаджень, адже ці гроші зараз потрібні більше іншим”, - каже Олексій. 

4 січня Олексій Суханов відсвяткував своє 50-річчя. Олексій каже, що бачить зміни в собі і подобається собі теперішнім.  

“Я в 50 років дуже відрізняюся від себе в 30 та 40. Точно не можу сказати чим, але до свого 50-річчя я прийшов з більшим багажем досвіду і розуміння життя. Я думаю, що на це вплинуло 24 лютого, адже відбулася переоцінка цінностей. Я собі більше подобаюся сьогоднішнім. Існує такий вислів, який говорить: “Завжди вчиняй так, як тобі радять, і все буде гаразд, але не у тебе”. Раніше я поводив себе так, аби влаштувати теплу ванну для оточуючих, але зараз я можу собі дозволити робити так, як хочу сам. Мої бабуся з дідусем завжди підтримували мій протестний дух, якщо мені щось не подобалося, мене не можна було змусити”. 

Ведучий каже, що родичі не привітали його з ювілеєм, в тому числі і мама, яка живе в росії, адже з початку повномасштабного вторгнення вони перестали спілкуватися. 

“Ні мама, ні мої родичі, які знаходяться в країні агресорці, не привітали мене з днем народження. Після того, як мама мені зателефонувала 24 лютого і сказала: “Ну давай вже повертайся, досить гратися у бозна що”, я їй сказав, що вона так нічого і не зрозуміла, що мій дім тут, в Україні. В коментарях мені всюди пишуть: “мама це святе, не можна зраджувати сім’ю” і т.д, я хочу відповісти кожному: я глибоко поважаю вашу думку, і не спростовую тезу про те, що сім’я і родина має для людини велике значення. Але ніколи не оцінюйте людину, якщо не побували у її шкірі. Бувають різні ситуації і вони бувають настільки складні, що не мають однакових відповідей. Я не вважаю за потрібне для себе залишатися з родиною, яка не поділяє простої тези, про те, що не можна вбивати інших”, - каже Олексій Суханов.

Ведучий також поділився своїми роздумами щодо можливого усиновлення дитини у майбутньому.

“У мене є сім’я, а сім’я - це обов’язково думка кожного. Я особисто майже готовий до усиновлення дитини, але я ж не можу взяти її за руку і привести додому, навіть дотримуючись усіх вимог законодавства. Я не хочу наражати на відчай дитину, яка пережила зраду і стрес з боку своїх біологічних батьків. Саме тому зі свого боку я намагаюся виправити цю ситуацію в інший спосіб, просто допомагаючи. Коли у моєї колишньої дружини народилася дитина, я дуже зрадів, адже Оля дуже мріяла стати мамою і я знаю, що вона найкраща мама на світі. Оля подарувала мені 13 років свого життя, і я ніколи не зможу за них розрахуватися. Це були 13 років любові, турботи, вона пірнула в моє життя повністю. Звісно не без скандалів і конфліктів, де здебільшого я був винним, чи мій характер. Коли я дізнався, що вона народила сина, я дуже зрадів і надіслав подарунок. Ми час від часу спілкуємося і не викреслили один одного з життя”, - каже Суханов.

Новини по темі