Я за своїх рву: Оля Полякова розповіла, яких співаків шукатиме для перемоги у «Голосу країни»

Я за своїх рву: Оля Полякова розповіла, яких співаків шукатиме для перемоги у «Голосу країни»

Скоро на телеканалі 1+1 відбудеться прем’єра нового сезону наймасштабнішого музичного проєкту «Голос країни».

Поділитися:

Тренерами 12 сезону стали топові українські зірки: найавторитетніший український продюсер Потап, діджитал-сенсація DOROFEEVA, рок-легенда, соліст гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук, а також  попкоролева Оля Полякова, яка вперше сяде у легендарне червоне крісло.

крісло Голосу країни

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Роби, що тобі подобається, і будь унікальним», – фіналіст «Голосу країни-2016» LAUD про свій рецепт успіху

У прямому ефірі інфотеймент-шоу «Твій день» Оля Полякова зізналась, що дуже давно мріяла стати тренером «Голосу країни».

«Для мене це дуже відповідально. Я давня фанатка «Голосу країни», дивилась проєкт і мріяла про це, тому що у мене великий вокальний досвід. Я педагог з вокалу, маю класичну освіту і закінчила три музичні виші. Тому планую додати своєї професійності. І хочу, щоб у цьому складі журі «Голосу країни» з’явилась певна нова лінія з моєї сторони. Авжеж мрію зібрати класну команду. Щоб це були різножанрові люди, адже сама люблю таку музику і виконую її», прокоментувала Полякова.

Співачка розповіла, що якщо йде в різні шоу, то виключно за перемогою. Але розуміє, що в першу чергу в «Голосу країни» перемогу здобуває учасник.

«Я за своїх рву. Я буду підбирати найкращий репертуар, гарні номери. Зізнаюсь, що дуже гарно вмію налаштувати людину, підготувати, взяти і привести до мети… Хочу, щоб «Голос країни» заграв зі мною яскравими барвами», зізналась тренерка «Голосу країни».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На «Голос країни – 12» прийде донька відомого футболіста та дівчина, яка співає пісні на вірші Ліни Костенко

Щодо першого етапу шоу – сліпих прослуховувань, зйомки яких стартують вже незабаром, співачка розповіла: звертатиме увагу в першу чергу на голос, його унікальну тембральну окрасу, а також харизму співаків.

Окрім того, Оля Полякова наголосила: набиратиме у свою команду людей с прицілом на майбутнє продюсування.

Новий сезон «Голосу країни» пройде під слоганом «Так звучить твоя країна». На глядачів очікують неймовірні вокалісти з різних куточків України та світу, справжні самородки та скарби нації, які дивуватимуть власним баченням музики, потужним вокалом та неймовірними тембрами. На сцені «Голосу країни» лунатимуть українські та світові хіти, знайомі кожному з нас. 

За словами продюсерів, цього року заявки подало вдвічі більше вокалістів, аніж минулого. Окрім традиційного онлайн-кастингу, телеканал 1+1 запустив кампанію під назвою «Агенти голосу», завдяки якій кожен з телеглядачів міг відчути себе продюсером, відпиравши у соцмережі телеканалу 1+1 відеозапис та контакти свого талановитого друга або близької людини, де він співає.

Про дату прем’єри сезону стане відомо незабаром.

«Голос країни» у соцмережах:

Facebook: https://www.facebook.com/goloskrainy

Instagram: https://www.instagram.com/goloskrainy_official/

YouTube: https://www.youtube.com/c/goloskrainy

Новини по темі