Як чоловік Олі Полякової відреагував на її інтимні сцени з Дзідзьо

Як чоловік Олі Полякової відреагував на її відверті сцени з Дзідзьо | Зіркове життя | 1+1

Про це розповів Михайло Хома.

Поділитися:

Нещодавно на телеканалі 1+1 стартував комедійний серіал «Відморожений», у якому Дзідзьо зіграв головну роль. З цієї нагоди ми вирішили поспілкуватися і співаком – і він люб’язно погодився. Так, у відвертому інтерв’ю виконавець розповів про життя у 90-х, зйомки дружини в його фільмах та відверті сцени з Ольою Поляковою у «Свінгерах-2».

Звісно, оминути тему ревнощів неможливо, адже кадри із секс-гуру та спокусливою блондинкою виявилися напрочуд провокативними. Але Дзідзьо запевняє – більше переймався не за кохану Ярославу, а чоловіка Полякової, який на прем’єрі фільму сидів позаду нього.

Втім, все пройшло мирно і спокійно. Певно, їхні супутники вже звикли до творчої та різноманітної професії артистів. Ба більше, після цього Оля кликала його в гості:

Згодом Оля зателефонувала і запросила мене на новосілля, яке збіглося з днем народження її коханого. Я подзвонив, привітав його. Тож ми, фактично, друзі, – додає Михайло Хома. 

До слова, у «Сніданку з 1+1» Дзідзьо розповів про зйомки у серіалі «Відморожений». Дізнавайся, як це було: 

Нагадаємо, що за сюжетом 16-серійної комедії «Відморожений», родина Дзідзюків у підвалі власного будинку випадково знаходить замороженого Мішу Дзідзюка – родича, який зник 23 роки тому. Виявляється, він став частиною великого наукового експерименту. Тепер життя родини зміниться назавжди, адже Дзідзюки змушені жити разом із «відмороженим» родичем, який розумом, відчуттями та звичками застряг у «лихих 90-х».

Не пропустіть яскраві пригоди Дзідзьо з понеділка по четвер о 21:45 на телеканалі 1+1: 

ЧИТАЙ ТАКОЖ:

Новини по темі