Як Кейт Міддлтон вдалося швидко повернути допологову форму

Секрети краси Кейт Міддлтон
gettyimages.com

Розкриваємо секрети краси герцогині.

Поділитися:

Мати трьох дітей і бути у такі прекрасній фізичній формі - як тільки їй це вдається? Кембриджська герцогиня вражає своєю витонченістю й надихає жіночою силою. Яких правил у догляді за собою дотримується герцогиня - читайте далі. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Принц Гаррі та Меган Маркл хочуть жити подалі від Вільяма та Кейт Міддлтон?

ХАРЧУВАННЯ 

Протягом тижня Кейт робить один розвантажувальний день. Тоді герцогиня вживає у їжу тільки фрукти й овочі, а також воду з лимоном.

В своїх інтерв'ю Кейт Міддлтон неодноразово зізнавалася, що любить смачно поїсти і часто змушена контролювати свій апетит. Одна з найулюбленіших страв герцогині - овочі з каррі. Герцогиня не відмовляє собі й в невеликій кількості алкоголю. Кейт надає перевагу сухим винам з Нової Зеландії, які смакують з рибою й овочами. 

Що стосується солодощів, Кейт повністю від них відмовилась. Герцогиня робить виняток лише на Різдвяні свята і готує ірисовий пудинг за давнім рецептом Міддлтонів. 

КРАСА

Для красивої шкіри обличчя й покращення роботи організму після пологів Кейт Міддлтон щодня випиває склянку свіжого смузі. Його склад - листя капусти, авокадо, шпинат, кінза, чорниця і декілька столових ложок спіруліни. Кейт використовує смузі з ягід або вівсянки у якості перекусів. 

Секрет здорової шкіри Кейт також у тому, що її раціон збагачений продуктами з корисними жирами - риба, горіхи, оливкова олія, м'ясо птиці. Крім того, протягом дня герцогиня випиває не менше 1,5 л води. 

У догляді за обличчям вранці герцогиня користується легким гелем або молочком для вмивання, яке наносить за допомогою спонжу KONJAC. Опісля Кейт Міддлтон наносить антивіковий крем і робить масаж обличчя за допомогою роллера. Таким чином, її шкіра стає більш еластичною і позбавленою глибоких зморшок. 

Ще під час вагітності герцогиня Кембриджська почала користуватися виключно органічною косметикою. На тіло вона регулярно наносить зволожуючий крем або лосьйон. Секретний інгредієнт красуні - олія шипшини, яка завжди є у косметичці Кейт.  

СПОРТ

Взимку Кейт Міддлтон та принц Вільям обожнюють відпочивати на гірськолижних курортах. Свіже гірське повітря й улюблені лижі тримають герцогиню в тонусі. Окрім зимових видів спорту, Кейт полюбляє кроссфіт та плавання. Після третіх пологів Кейт почала регулярно займатися тенісом й бігом. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бунтарка Кейт Міддлтон: Яку традицію порушила герцогиня на своєму весіллі

Фото: gettyimages.com

Новини по темі