Принц Гаррі та Меган Маркл хочуть жити подалі від Вільяма та Кейт Міддлтон?

Яка причина переїзду герцогів Сассекських до Віндзора.

Поділитися:

Принц Гаррі та Меган Маркл вирішили залишити стіни будинку на території Кенсінгтонського палацу та невдовзі оселяться у резиденції Фрогмор-хаус (Віндзор). За інформацією видання The Sun, герцоги Сассекські прагнуть жити подалі від принца Вільяма та Кейт Міддлтон. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 правил, яких повинна дотримуватися Меган Маркл під час вагітності

«Тепер Гаррі та Меган не хочуть жити поруч із Вільямом і Кейт. Вони прагнуть бути самостійними. Гаррі і Меган потребують більшого простору. До того ж Кейт і Меган ведуть зовсім різний спосіб життя, і це з часом стає більш помітно», – поділився інсайдер із близького оточення королівської родини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вагітна Меган Маркл мусить зважитися на Різдво під наглядом королеви

Інші ж джерела свідчать про те, що Гаррі та Вільям зберігають гарні стосунки. Насправді герцог Сассекський втомився від публічності й хоче пожити подалі від Лондона. Гаррі називає Кенсінгтонський палац акваріумом для золотої рибки.

Раніше повідомлялося, що королева Єлизавета ІІ подарувала герцогам Сассекським котедж у центрі Home Park у Віндзорі. Там подружжя облаштує 10 кімнат. Єдина незручність — відстань у 40 км, яку Гаррі та Меган доведеться долати, щоб дістатися до Лондона.

Нагадаємо, що наразі Меган Маркл перебуває на п’ятому місяці вагітності. Дружина принца не збирається полишати обов’язків герцогині до останніх тижнів терміну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Принц Гаррі зробив чарівне фото вагітної Меган Маркл

Новини по темі