Як краще вдягнутися на новорічний корпоратив? (коментує дизайнер Андре Тан)

Андре Тан пояснив, як краще вдягнутися на корпоративну вечірку.

Поділитися:

Популярний дизайнер і стиліст Андре Тан у програмі "Сніданок. Вихідний" розповів, як краще одягнутися на новорічний корпоратив.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дизайнер Андре Тан розповів, як коронавірус вплинув на моду та що стало трендом завдяки онлайн-роботі

Як зазначив Андрій, блискучий дрес-код — це хіт усіх корпоративів кінця 2021 — початку 2022 року:

Причому блищати можна як у сукнях, так і у строгих костюмах. Щодо довжини, дизайнери пропонують повну свободу. Тут можна і міні-сукню, і сукню на підлогу. Все насправді залежить від рамок, які створює безпосередньо ваша компанія. Вибір найекстравагантніших красунь — це, звичайно ж, екстравагантне пір'я. Будьте, скажімо так, у найкрасивішому, пухнастому вбранні. Ну і взагалі, якщо ви не хочете, щоб у вас було все відверто, то я пропоную використовувати сукню в підлогу.

А які зараз у тренді аксесуари? Дизайнер пояснив:

Я б радив усім, зараз модно "люстри" у вуха: це красиві довгі сережки, а також у моді об'ємні масивні браслети і, звичайно ж, об'ємні вінтажні сережки. Це також зараз хітяра сезону. А ще в моді персні на кожному пальці. Це, як кажуть, щоб бачили, що "весь хліб свіжий", щоб бачили, що жінка не бідна.

корпоратив

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трендові светри зими 2021-2022 (поради дизайнера Андре Тана)

Також Андре Тан розповів, що краще не одягати на корпоратив:

Перше табу — це коли у вашій новорічній сукні на корпоративі напівголий ефект. Тобто, коли половина вас у прозорих деталях. Ну, я вважаю, що таку сукню краще показати для свого чоловіка або на якійсь закритій вечірці. На корпоративі завжди потрібно все одно плюс-мінус дотримуватися дрес-коду.

Дизайнер вважає, що якщо ви приходите в робочому одязі на захід, це говорить про те, що ви не поважаєте своїх колег. Тому Тан рекомендує відійти від повсякденних образів. Слід пам'ятати, що корпоратив — особливий настрій, а також важлива подія для компанії.

Також дуже часто думають: "Добре, одягну піджачок, коротеньку спідничку та ажурні колготи". Це просто табу! В цьому точно однозначно не можна бути. І ще ненавиджу, коли використовують хутра для корпоративу. Це теж неправильно, тому що в хутрі можна піти в театр на якусь виставу чи концерт. Еко-шуба — окей, але пушок вдягати не актуально.

Які ексклюзивні речі є у Андре Тана в квартирі? Дивіться сюжет: