Трендові светри зими 2021-2022 (поради дизайнера Андре Тана)

Дизайнер Андре Тан розповів до яких светрів на зиму 2021-2022 варто придивитися, якщо плануєте шопінг.

Поділитися:

В ефірі шоу "Сніданок. Вихідний" відомий український дизайнер Андре Тан розповів, які светри зараз в тренді, під що їх краще одягати та які моделі підійдуть жінкам з пишними формами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трендові спідниці осінь-зима 2021-2022: з чим поєднувати та як носити в холод (поради модної експертки Олени Голець)

Андре Тан розповів, що в ХІХ столітті светри були виключно рекламою для схуднення. Люди, зазвичай жінки, займалися спортом у светрах, пітніли та худнули. А сьогодні це стовідсотковий тренд зими 2021-2022!

У моді пастельна гамма: це колір піску Мальдів, колір екрю, колір мокко та колір гіркого шоколаду. Хіт сезону – моделі зі шнурівками та зав'язками, навіть моделі на ґудзиках. Я вже не перший сезон усім кажу, що в тренді об'ємні светри. Чим об'ємніше, тим модніше. Вони як і раніше не залишають топових позицій.

Багато хто вважає, що светр завжди додає образу буденності та простоти. Однак Андре заперечує:

Все залежить від того, з якими аксесуарами ви светр заміксуєте. Якщо ви одягнете люстри у вуха, то тоді це точно буде вечірній вихід. А якщо ви одягнете якийсь ланцюжок у стилі "подружка металіста", тоді це стовідсотково буде повсякденний образ. 
Я б порадив усім використовувати тренд светр задом-наперед: берете свій старий светр з V-образним вирізом, одягаєте його задом-наперед і у вас буде гарна оголена спина, яку хочеться цілувати усім чоловікам. Але тут є обов'язкове правило: светр має бути на розмір-два-три більше. Тоді це буде виглядати ідеально. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Андре Тан розповів про тренди 2021 на верхній одяг, що варто «спалити» та який колір робить обличчя молодшим

Сексуальність та природність, за словами дизайнера, – найголовніший тренд у светрах цього сезону.

Тан розповів, які моделі та кольори светрів зараз у моді:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

1. Якщо у вас маленький бюджет і ви можете купити тільки одну модель, то, як сказав Андре, вам нема сенсу виходити з дому без светра з високим горлом кольору солодкої кукурудзи. Якщо ви ще й поєднаєте оверсайз-светр зі штанами кльош, то це буде ідеально.

Можете светр заправити, так з'явиться талія, навіть якщо у вас її нема. Також можете поєднати з джинсами або спідницею-олівець. Це вже більш робочий варіант.

2. Сірий колір туманного альбіону – це класика. Інститут Пантона зазначив, що сірий та жовтий – наймодніші кольори у 2021 році.

Зараз дуже трендові капори. Після шапок все чухається, псується зачіска – капор начепила та зірка! До того ж оверсайз-светр з V-образним вирізом. Це можна поєднувати зі штанами кльош, віскозними штанами та таке інше. Якщо ви одягаєтеся в одній кольоровій гамі, ви відразу на 8 кілограмів стрункіші й на 10 сантиметрів вище.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Модні пальта на осінь 2021: тренди, фасони та принти (розповідає дизайнерка Олена Голець)

3. За словами Андре, такий варіант доречно носити дівчатам XL – сукня-светр. Її можна поєднувати зі шкіряними легінсами, скіні-джинсами або з щільними колготами 100 den та грубими черевиками.

Надягніть кепку задом-наперед і ви вже дівчина, яка готова до яскравих подій. Ну і ланцюжки чим довше, тим краще, тому що вони витягують та роблять вас більш стрункою.