Як носити мікробікіні жінкам plus-size: Вчимося у відомої моделі

Ешлі Грем показала, як носити мікробікіні жінкам plus size | Зіркове життя | 1+1
Фото: gettyimages.com

У цьому купальнику ти будеш неперевершеною!

Поділитися:

Поки оксамитовий сезон тішить туристів лагідним сонцем і помірною спекою, варто попіклуватися не лише про гарячі пропозиції туроператорів, а й про пляжні образи для майбутньої фотосесії. Цього сезону пропонуємо звернути увагу на модель, від якої фанатіють чи не всі голлівудські зірки, зокрема Кім Кардашян, Ріта Ора та Емілі Ратаковскі.

Мікробікіні – беззаперечний супертренд, який повинен бути в гардеробі кожної модниці. Як обрати пікантний купальник і мати бездоганний силует у новому образі – вчимося в американської моделі plus-size Ешлі Грем.

Днями красуня поділилася новим фото в яскравому пляжному купальнику, яке виклала на своїй сторінці в Instagram. На світлині зірка позує у спокусливому топі із квітковим принтом і гірчичному бікіні. Пікантний виріз делікатно підкреслює пишне декольте Ешлі, а тонкі зав’язки залишають простір для фантазії її шанувальникам.

Яскравий swimsuit стане вдалою альтернативою звичній класиці та допоможе почуватися впевнено за будь-яких умов.

Фото: @ashleygraham

Нагадаємо, що Грем демонструвала апетитні форми у стильних купальниках і раніше, зокрема на відпочинку зі своїм чоловіком Джастіном. Який образ вподобала зірка для спекотної італійської подорожі – дізнайся за посиланням.

Більше про пляжну моду для пишних форм дивися у відео:

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно – підписуйся на наш Twitter.

Читай також інші матеріали про Ешлі Грем:

1. Відома модель показала, як носити міні-шорти жінкам plus-size

2. Відома модель plus-size продемонструвала, як позувати в купальнику цього літа

3. Відома модель plus-size показала, як позувати в білизні (спокусливі фото)

Новини по темі