Як побудувати щасливі стосунки та не зруйнувати їх

Як побудувати щасливі відносини та не зруйнувати їх

Поради від психолога Андрія Болоніна

Поділитися:

Керівник компанії PHP Consulting, тренер зі стосунків і автор онлайн-програми «Три ролі. Психологія відносин на основі потреб» Андрій Болонін розповів, як дівчатам будувати щасливі стосунки, де шукати чоловіків своєї мрії і як захистити себе від зради

Як жінці знайти «того самого» чоловіка і зрозуміти, що він їй справді підходить?

Поспілкуйтеся з ним хоча б рік. Ви повинні побачити, як він проявляє себе в різних життєвих ситуаціях, яке у нього коло спілкування, наскільки він цілеспрямований і відповідальний. Вам повинно бути з чоловіком не тільки спокійно, а й цікаво. Якщо він буде тільки годувальником, то вам стане нудно. Потрібно ж ще з кимось дружити і займатися сексом. Також бажано, щоб він був хорошим батьком для ваших майбутніх дітей. Буває, що чоловік може задовільнити тільки кілька потреб, наприклад, спілкування і секс. Тоді жінці доводиться самій заробляти.

Хочете познайомитися із цілеспрямованим чоловіком? Ідіть туди, де можна таких зустріти: бізнес-заходи, бізнес-центри, спортивні майданчики.

Що найчастіше заважає дівчині побудувати щасливі стосунки з хлопцем?

Неефективні переконання.

Є переконання, які допомагають досягати поставлених цілей, а є такі, що навпаки заважають.

Ось деякі з неефективних: 

«Я все сама». Жінки полюбляють робити, говорити і жити з переконанням «Я зроблю все сама». А коли пропонуєш їй звернутися за допомогою до чоловіка, то це все закінчується: «Я не буду ніколи просити, це нижче моєї гідності».

«Брехня і маніпуляції працюють в стосунках». Є окрема категорія жінок, які чомусь думають, що брехня, маніпуляції, залякування можуть дати позитивний результат. Вони вважають, що зможуть таким чином керувати чоловіком. Але, на жаль, це велика ілюзія. Думайте, як утримати чоловіка поруч без брехні і маніпуляцій.

Як боротися з такими неефективними переконаннями?

Багато з цих переконань були сформовані ще в дитинстві: ми дивилися на батьків і підсвідомо запам'ятовували - такі патерни найсильніші.

Є два способи підкоригувати їх: самонавіювання і перепрограмування себе через нові дії.

Я за другий метод. Вірю, що ми — це те, що ми робимо. Тому на всіх етапах моєї роботи з клієнтами з побудови відносин ми фокусуємося на нових діях.

Головне — змусити себе це робити, не зважаючи на відчуття «некомфортно» і «мені не зручно» 21 день. Далі — звичка вбудовується в ваш патерн поведінки.

Розкажіть, чому чоловіки зраджують. Який потрібно бути жінці, щоб її чоловік від неї не пішов?

У кожного чоловіка є потреба в трьох жіночих ролях: 

1. Коханка. Пристрасна жінка;

2. Подруга. Жінка, яка завжди вміє вислухати;

3. Мати його дітей. Жінка, з якою чоловік захоче дітей.

Чоловіки хочуть бачити це все в одній жінці, але зустрічаються такі вкрай рідко. Зазвичай дівчата гарно виконують одну-дві ролі. Тому буває так, що з однією жінкою у чоловіка прекрасний секс, з іншою — чудове спілкування і підтримка, з третьою — діти.

Якщо ви зумієте задовольнити всі чоловічі потреби, при цьому вибравши правильну людину, він буде робити вас щасливою і ніколи не піде.

Скоро в Андрія стартує місячна онлайн-програма «Три ролі. Психологія відносин на основі потреб», яка дозволить побудувати неймовірні стосунки з чоловіком вашої мрії і повністю перезавантажити своє життя. Більш докладно про навчання можете дізнатися за цим посиланням.

Новини по темі