Як правильно доповнити образ шкарпетками та колготами: поради стилістки

Модні шкарпетки, щоб доповнити ваш образ: поради стилістки
Getty Images

Стилістка Хеллена Ровер у "Сніданку. Вихідний" пояснила, як правильно підібрати модні шкарпетки.

Поділитися:

Шкарпетки часто недооцінюють як предмет гардероба — і дарма: саме вони можуть доповнити ваш образ та зробити його яскравим. До того ж вони виконують важливу функцію у холодну пору року — бережуть тепло ваших ніг. Як підібрати шкарпетки під одяг, пояснила стилістка Хеллена Ровер у «Сніданку. Вихідний», що виходить у вихідні з 07:00 до 09:30 в ефірі телеканалу "1+1 Україна", телеканалу ТЕТ та на YouTube.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як правильно стилізувати сорочку: 3 простих образи від стилістки (фото)

Як підібрати шкарпетки до образу: поради

1. У виборі шкарпеток орієнтуєтеся на склад. Для осені та зими найкращими матеріалами будуть бавовна, вовна та кашемір.

"Коли холодно концентруємося на функціоналі", — наголошує стилістка.

2. Проаналізуйте, які яскраві кольори маєте в гардеробі, і такі ж купуйте шкарпетки. Важливо сфокусуватися саме на яскравому одязі, адже під базові речі найімовірніше підійдуть ті шкарпетки, які ви вже маєте.

Шкарпетки

3. Гетри пасуватимуть під чоботи, можна, щоб вони були довшими за висоту взуття. Однієї пари на сезон буде достатньо.Білі шкарпетки — класика на всі часи.

4. Білі шкарпетки — класика на всі часи.

Шкарпетки

5. При підборі шкарпеток орієнтуйтеся  на колір взуття, адже тоді ви зможете візуально видовжити ноги. 

6. Однієї пари чорних панчіх у шафі повинно бути достатньо для створення образів. Якщо ви звикли, що ваші колготки вас "кусають", пошукайте панчохи зі спеціальною позначкою про м'якість. А от тілесні колготки є певним антитрендом, зазначає експертка.

Колготи

Фото: Getty Images

Дивіться "Сніданок з 1+1" у будні дні з 06:30 до 09:30 в ефірі телеканалу 1+1 Україна, телеканалу ТЕТ та на YouTube, а також "Сніданок. Вихідний" у суботу та неділю з 7:00 до 9:30. Також переглянути проєкт можна на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ.

"Сніданок з 1+1" в соцмережах:

Нагадаємо, для того, аби 1+1 Україна був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому 1+1 Україна через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.