Як вдягнутися в офіс: Ненудна ідея від Сальми Гаєк

Сальма Гаєк показала, що вдягати в офіс цієї осені (ФОТО) | Зірковий стиль | 1+1
GettyImages

Ці кольори освіжають.

Поділитися:

Якщо відчуваєш, що осіння хандра ось-ось візьме тебе в полон, оточуй себе яскравими барвами. І насамперед — почни з гардеробу. До прикладу так, як це зробила 53-річна голлівудська красуня Сальма Гаєк

Цього року вона стала продюсером нового мексиканського серіалу «Монарх», а вчора виступила з промовою на його презентації. Для свого виходу зірка обрала класичний костюм абсолютно некласичного відтінку — освіжаючої м’яти. Його вона сміливо поєднала червоною атласною блузою з бантом на шиї. 

Цікавим та грайливим акцентом стала аплікація у вигляді черешень, а також ґудзики золотистого кольору. 

Фото: @salmahayek

До речі, схожі «прохолодні» відтінки інститут кольору Pantone окреслив головним навесні й улітку 2020 року. Більш насичений — Gentle Breeze («легкий бриз»), а більш світлий — Biscay Green («біскайський зелений»). 

Загалом за версією лабораторії Pantone, в теплому сезоні найактуальнішою стане природна зелено-блакитна палітра, яка асоціюється з океаном і горами. 

Більше стильних ідей для сучасної ділової леді знайдеш у відео:

Також надихайся образами інших відомих особистостей:

1. Королева Йорданії показала, як стильно вдягнутися в офіс цієї осені 

2. Красуня Амаль Клуні продемонструвала ідеальний образ в офісному стилі

3. Королева Іспанії показала ідеальний діловий образ, який може повторити кожна

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно – підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі