Ікона стилю Вікторія Бекхем доводить, що хижий принт буде в тренді восени 2019

Чи буде анімалістичний принт у тренді восени 2019 | Мода | 1+1
gettyimages.com

Її нова колекція вечірніх суконь надихне тебе на сміливість.

Поділитися:

Тренд носити тваринний принт опинився на піку популярності ще у минулому сезоні. Модниці активно приміряють сексуальні сукні, розкішні пальто, туфлі та сумки із хижими зображеннями.

Світові кутюр’є активно представляють осінньо-зимові колекції одягу у найбільших модних столицях світу. Не стоїть осторонь й 45-річна британська дизайнерка Вікторія Бекхем. Нещодавно у Лондоні зірка презентувала нову колекцію одягу, якою довела — анімалізм залишиться одним із головних трендів холодного сезону. 

Особливо прикували увагу фешн-небайдужих вечірні сукні дизайнерки. І недарма! У модному світі існує думка, що саме Вікторія Бекхем найбільше знається на дизайні урочистих вбрань. Пригадай — кожен вихід селебріті на червону доріжку є довершеним і неповторним. 

У створенні осінньо-зимової колекції Бекхем не зрадила улюбленим лаконічним силуетам та жіночним лініям. І хоча тваринний принт вважається одним із найяскравіших та найсміливіших, Вікторії вдалося не перебільшити і зробити ставку на елегантність. Тож будь певна — такі ніжні сукні точно будуть тобі до лиця. 

Якщо ж все ж боїшся надмірності в образі, дизайнер радить поєднувати анімалізм із базовими елементами гардеробу. Її моделі ходили подіумом в хижих сукнях у поєднанні з мінімалістичними туфлями-човниками, без масивних прикрас, зі стриманими зачісками та мейком у світлих тонах. Пам’ятай, головний герой образу — саме твоє вбрання!

Надихаємось колекцією ікони стилю для створення власних стильних луків.

Фото: victoriabeckham.com

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Більше матеріалів про найактуальніші модні тенденції читай на нашому сайті: 

1. Тренд місяця: Які речі з перлами варто додати до свого гардероба

2. Море кличе: 5 модних аксесуарів, що прикрасять пляжний образ

3. ТОП-5 модних міфів, у які варто перестати вірити

Новини по темі